rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un accident obliga a tallar completament l'AP-7, a Sant Celoni

Es registren 2 quilòmetres de retencions en sentit sud
Imatge d'arxiu d'unes retencions en una via catalana | DGT

 

L'AP-7 està tallada completament per un accident amb un camió implicat a l'altura de Sant Celoni, al Vallès Oriental. En aquests moments, a les 14.15 hores, es registren 2 quilòmetres de retencions en sentit sud.

 

Segons ha pogut saber CatalunyaDiari.cat, un accident ha provocat cues que han arribat a superar els dos quilòmetres després que el xoc hagi tingut lloc quan passaven deu minuts de dos quarts de dues del migdia. 

 

 

Obren un carril 40 minuts després

En primera instància, el personal viari que s'ha desplaçat a la zona dels fets ha optat per tallar els dos carrils de l'AP-7, al punt quilomètric 110 —on ha tingut lloc l'accident—. Tot i això, uns 40 minuts després, ja s'ha pogut reobrir un carril de la via i, per tant, descongestionar unes retencions encara vigents a hores d'ara. 

 

 

Augment de les retencions tot i la reobertura d'un carril

 

Tot i la reobertura d'un carril, sembla que el trànsit no està sent del tot fluït a partir de l'accident amb un camió implicat i les retencions han arribat a augmentar. Al punt de dos quarts de tres de la tarda es registren uns tres quilòmetres de retenció a l'altura de Sant Celoni. 

 

Les retencions, així mateix, les podem trobar entre els punts quilomètrics 107 i 110 de l'AP-7

 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris