Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El torero Manuel Díaz 'El Cordobés', ferit per un toro a Granada

Haurà d'estar diversos dies de recuperació
Manuel Díaz a Motril | CatalunyaDiari.cat

 

Sotrac per Manuel Díaz 'El Cordobés'. El torero espanyol ha patit l'atac d'un toro aquest diumenge, 18 de gener, durant una festa benèfica a Motril, Granada.

 

El succés, així mateix, ha ocorregut durant la segona tanda del festival —a benefici de l'Associació Espanyola contra el Càncer— i el torero ha sofert una 'banyada' que ha deixat perplexos a tots els assistents a l'acte taurí. 

 

Una recuperació llarga i dificultosa

'El Cordobés', segons la nota mèdica emesa hores després de l'encontre, aquest va patir «una ferida contusa al dors del dit índex de la mà esquerra amb secció del tendó extensor a nivell de la tercera falange».

 

D'altra banda, la mateixa nota explica que «explorat i tractat amb antisèptics es decideix el seu trasllat al Centre Hospitalari Especialitzat per seguir amb tractament definitiu».

Minuts de tensió

El torero, però, ha pogut abandonar la plaça pel seu propi peu. Tot i ser atès pel servei mèdic de la plaça, aquest es troba fora de perill tot i que haurà d'anar amb molta precaució. Tot i això, hi ha certa incertesa amb la mobilitat de la mà afectada.

 

Manuel Díaz ja està amb la seva família i aquests han explicat que no volen fer declaracions al respecte. Tot i això, aquests s'han expressat a Instagram. Ha estat en aquesta xarxa, de fet, on els seguidors del torero espanyol han volgut donar mostres de suport a aquest amb tot tipus de missatges. 

 

Les xarxes es bolquen amb 'El Cordobés'

El torero no s'ha arrugat i ha optat per publicar una imatge a Instagram hores després del fatídic encontre.

 

En aquesta, de fet, el torero ferit a Granada ha agraït l'ampli ventall de mostres d'afecte rebudes per tots els seus seguidors a la xarxa. Així mateix, aquest els ha volgut tranquil·litzar enviant un missatge que al·legava a la calma.

 

Els seus seguidors, finalment, han agraït el gest del torero i li han desitjat una ràpida recuperació