rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un menor amb ciclomotor i sense carnet xoca contra una furgoneta i fuig corrents a Manresa

El noi ja ha estat denunciat penalment per la Policia Local
Hospital Sant Joan de Déu de Manresa | Cedida

 

Un noi de 16 anys va xocar aquest dimarts a la tarda contra una furgoneta a Manresa i després va intentar escapar-se. El jove, que conduïa un ciclomotor sense tenir llicència ni assegurança, ha estat localitzat per la Policia Local i ha acabat sent denunciat

 

Segons informa 'Regió7', els fets van succeir al barri de la Sagrada Família, concretament a la cruïlla entre els carrers Sant Llàtzer i Sant Magí. Al voltant de les tres de la tarda, el motorista es va estampar contra una furgoneta en un xoc força violent.

  

Tot i que l'accident va ser força aparatós, el noi va poder aixecar-se i sortir corrents, i va fugir a peu sense que aparentés patir ferides de gravetat. Més tard es va comprovar que només tenia diverses rascades i contusions lleus.

 

El noi viatjava sense carnet, llicència ni assegurança

La Policia no va tardar a localitzar-lo, i seguidament el van portar a comissaria. Els pares del noi desconeixien totalment que el seu fill conduïa el ciclomotor, i les autoritats van descobrir de seguida que el noi no disposava de llicència ni assegurança. 


Per tant, el cos municipal s'ha querellat contra el noi per conducció sense carnet, a més d'utilitzar la via administrativa per doble  motiu: en primer lloc, per fugir del lloc de l'accident, i en segon lloc, per conduir sense disposar prèviament d'una assegurança.


Tot i la poca gravetat de l'estat del jove, la Policia Local es va desplaçar amb ell fins a l'hospital de Sant Joan de Déu, a Manresa, per tal que rebés l'atenció mèdica corresponent. 

 

 

 

 

Conduir sense carnet, una pràctica extremadament perillosa però molt comuna

Cada vegada són més els casos que es corresponen amb persones sense carnet que agafen vehicles igualment, posant d'aquesta manera en perill no només la seva vida, sinó la de tots els altres conductors. 


És el cas, per exemple, de fa tres setmanes, quan els Mossos d'Esquadra van detenir a un home que havia intentat eludir un control perquè tenia el carnet retirat. Els fets van succeir a Aiguaviva (Girona).


Però no és l'únic cas. I és que tan sols quatre dies després de la notícia mencionada al paràgraf anterior, un noi de 18 anys va ser detingut a Lleida després que la Urbana l'enxampés conduint un ciclomotor robat sense dur casc ni disposar de permís de conduir. 

 

Comentaris