Mila Ximénez comparteix la imatge del seu dit aixafat per un taxista

La col·laboradora va patir un aparatós accident fa unes setmanes al dit petit de la seva mà dreta
Dit de Mila Ximénez després de l'accident | cedida

 

Mila Ximénez ha compartit a través d'Instagram una imatge de com ha quedat el dit que li va aixafar per accident un taxista fa unes setmanes. «Per fi, el meu dit recuperat», escrivia en una publicació que ha eliminat del seu perfil posteriorment.

 

A la imatge es pot apreciar que la col·laboradora de 'Sálvame' encara té la marca dels punts i el dit una mica inflat i amb un hematoma que envolta la zona. Sembla que evoluciona favorablement tot i que la seva metgessa ha assegurat a 'Sálvame' que «la sensibilitat segurament es perdi i l'ungla, si creix, ho farà amb malformacions»

Un aparatós accident

Tot va succeir quan la col·laboradora de 'Sálvame es trobava al conegut restaurant La Muralla que està situat davant dels estudis de Telecinco. Va ser en sortir de l'establiment quan, segons Chelo García-Cortés, Mila va deixar anar un crit just abans de pujar al taxi:

 

«Quan vam sortir hi havia dos taxis esperant-nos a Mila i a mi. Jo estava davant i la Mila estava posant la maleta al maleter del taxi. Mentre s'acomiadava de mi, ella no va adonar-se i el taxista tampoc, que tenia la mà recolzada al maleter del cotxe. Aleshores el taxista el va tancar i ella va fer un crit terrible», va explicar la col·laboradora.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris