rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

🔴 Un accident entre 2 vehicles talla l'N-II en sentit nord a la Jonquera

Mor un home en un accident d'ala delta amb motor a Òdena

Imatge dels serveis d'emergència treballant en el salvament, Foto: Ràdio Igualada

 

 

El telèfon d’emergències 112 Catalunya ha rebut, a les 18:39 hores d’aquesta tarda, sis avisos que alertaven de l’accident d’una ala delta amb motor al polígon industrial d’Òdena, prop de l’aeroport d’Òdena. Un cop ha entrat la trucada al 112 s’ha establert el protocol d’avís als cossos d’emergència pertinents.

 

Els Bombers de la Generalitat han desplaçat set dotacions, que en aquests moments estan treballant en l’excarceració del cos de la víctima mortal, que ha quedat atrapada a l’interior de l’aeronau. Posteriorment baixaran l’ala delta accidentada i faran el sanejament de les peces del sostre de l’empresa ‘Montadecor’ on s’ha produït l’accident.

 

El Servei d’Emergències Mediques SEM ha desplaçat tres unitats; una ambulància medicalitzada, una ambulància se suport vital bàsica i un vehicle de comandament. Un cop al lloc dels fets només han pogut confirmar la mort del tripulant. Davant de la dificultat de les tasques per extreure el pilot i baixar l’aeronau del sostre on ha quedat accidentada, el SEM ha deixat l’ambulància de suport vital bàsic fins que els Bombers han acabat el salvament.

 

En aquest servei també han treballat els Mossos d’Esquadra, que han desplaçat tres patrulles. Hores d’ara s’ha pogut confirmar que la família del tripulant finat ha estat informada del succés.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris