Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mor un veí de Sabadell en un accident laboral a la Roca del Vallès

L'accident ha tingut lloc en una empresa de la localitat de Santa Agnès de Malanyanes
Els Mossos d'Esquadra han acudit al lloc | CatalunyaDiari.cat

 

Un home de 55 anys de nacionalitat italiana i veí de Sabadell ha mort aquest dilluns en un accident laboral en una empresa de la localitat de Santa Agnès de Malanyanes a la Roca del Vallès.

 

Segons informació dels Mossos d'Esquadra, l'home estava soldant una biga prou gran quan, segons sembla, l'objecte li ha caigut a sobre provocant la seva mort. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat serveis d'emergències, però no han pogut salvar la vida de l'home.

Mossos i SEM han acudit a la nau on ha tingut lloc l'accident

Els Mossos de la comissaria de Granollers han rebut l'avís del fatal accident aproximadament a les 9.00 hores. Concretament, els fets han tingut lloc en una empresa situada a una nau industrial del polígon de Can Massaguer, a Santa Agnès de Malanyanes.

 

Un cop que els agents han estat alertats s'han desplaçat al lloc, en total hi han treballat tres patrulles dels Mossos. Una vegada han arribat a l'empresa han pogut comprovar que l'home accidentat soldava una biga quan li ha caigut a sobre.

 

Fins al lloc on hi ha hagut aquest accident laboral s'hi ha desplaçat també una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i l'helicòpter medicalitzat del SEM. Tot i això, els serveis d'emergències només han pogut confirmar la seva mort al lloc.

 

Els fets ja han estat posats en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Granollers i, també, del Departament d'Empresa i Coneixement.
 

Un treballador, ferit greu a Manresa

Fa aproximadament un mes, un treballador de 32 anys va resultar ferit greu després de caure des de la teulada d'un local de Manresa, quan aquesta va cedir sota els seus peus. L'home estava fent feines de manteniment al lloc quan la teulada va caure amb ell a sobre. Concretament va ser en un edifici del carrer Era de l'Huguet del municipi ja mencionat.

 

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar els Mossos d'Esquadra així com efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El treballador va ser atès al mateix lloc de l'accident pels especialistes, tot i que després va haver de ser traslladat amb helicòpter a l'hospital Parc Taulí de Sabadell per acabar de ser atès de forma pertinent.

Comentaris