Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Convoquen una nova vaga de metro a Barcelona per la crisi de l'amiant

Mor un vianant atropellat per un camió a la Roca del Vallès, al Vallès Occidental

Els fets han succeït a primera hora d'aquest matí

 

Un vianant ha mort a primera hora del matí d’aquest divendres, 2 de febrer, després de ser atropellat per un vehicle a la Roca del Vallès, al Vallès Occidental. Els fets, d’altra banda, han succeït a la carretera C-60 quan un camió ha envestit a la víctima.

 

Segons relata la periodista Anna Punsí, el vehicle d’alt tonatge circulava per la carretera esmentada a dos quarts de set d’aquest matí quan ha acabat atropellant un individu que circulava caminant pel voral de la via.

 

 

L’alerta del succés

El compte de Twitter de ‘Anti Radar Català’ ja ha alertat aquest matí d’un succés de gravetat a la C-60, a l’altura de la Roca del Vallès. Fins en dues ocasions, s’ha esmentat un accident «molt greu», en sentit Mataró a la C-60 i especulava amb el fet que hi pogués haver alguna víctima mortal.

 

L’accident, d’altra banda, ha provocat evidents retencions en els dos sentits de la marxa. En aquest sentit, aquestes s’han allargat fins a dos quarts de nou d’aquest matí, tot i que encara no s’ha confirmat la reobertura total de la via.

 

 

Segons transit, a més, les retencions han tingut lloc entre els quilòmetres 9-5 de la marxa, zona on s’hauria pogut produir l’accident.

Se suma a un nen de 9 anys ferit per atropellament a Sant Joan de Vilatorrada

Un nen de 9 anys va resultar ferit greu el passat dimecres, 31 de gener, en ser atropellat per un cotxe a la localitat de Sant Joan de Vilatorrada. Els fets, així mateix, van ocórrer cap a la 1 del migdia i el menor va ser traslladat en helicòpter a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona.

 

La gravetat de les ferides que presentava, però, van obligar als serveis mèdics a traslladar al nen a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

 

El conductor, tot seguit, va donar negatiu a les proves d'alcoholèmia i de substàncies estupefaents. D’altra banda, la Policia Local de la població va descartar, d'entrada, que circulés amb excés de velocitat.