Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El mort del descarrilament de Rodalies és un uruguaià de 36 anys

La víctima hauria sortit disparada del tren accidentat aquest matí a Vacarisses
El descarrilament ha deixat un mort i un total de 41 persones ferides | CatalunyaDiari.cat

 

La víctima del descarrilament d'aquest matí a Rodalies és un uruguaià de 36 anys. Segons avança la Vanguardia, la víctima és veí de Castellbell i el Vilar, al Bages. D'altra banda, CatalunyaDiari també ha avançat que l'home ha sortit disparat del ferrocarril en el moment de l'esllavissament. 

 

El cos de l'home ha estat trobat fora del tren, per la qual cosa s'ha especulat inicialment amb la possibilitat que estigués caminant pel voral de les vies en el moment de l'accident. Quelcom que s'ha descartat posteriorment. El cos es traslladarà ara a la Ciutat de la Justícia, on també hi estan acudint diversos psicòlegs de Renfe

 

Un mort i 41 ferits en un descarrilament de Rodalies a Vacarisses

L'accident ha tingut lloc poc abans de les 07:00 hores, quan el tren de Rodalies en qüestió ha descarrilat a causa d'una esllavissada. Segons ha confirmat Protecció Civil, l'accident ha deixat un mort, 5 ferits menys greus, 44 lleus i 83 il·lesos. També cal destacar, en aquesta mateixa, línia que es registren un total de 131 persones afectades i, segons el primer informe emès per les autoritats, el maquinista del tren és una de les persones ferides. 

El tren accidentat, en aquesta línia, ha sortit a primera hora d'aquest matí de Manresa a les 5.52 hores del matí amb 150 persones a bord. Alguns passatgers d'aquest tren, però, havien denunciat dies abans que l'estat del trajecte no era l'adequat, ja que a causa de les pluges els problemes de circulació i el risc de perillositat eren d'allò més evidents. 

 

«Hem començat a notar que el tren circulava d’una forma molt estranya. S’han començat a apagar els llums», ha comentat un testimoni dels fets a 'Rac1', mentre al·legava: «El tren ha començat a moure’s molt fort i pensava que donava la volta. Veig una porta a terra, el tren molt descarrilat i un vagó està donat la volta». 

 

 

 

 

 

Comentaris