Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un mort i sis ferits en un accident múltiple a la C-35, a Llinars del Vallès

Tres dels ferits estan en estat greu, un dels quals crític, i han estat evacuats de la zona del succés amb helicòpter. La persona morta, així mateix, era la passatgera davantera d'un dels turismes
Imatge de l'accident a la C-35, a Llinars del Vallès | CatalunyaDiari.cat

 

La passatgera daventera d'un vehicle ha mort en un accident amb quatre vehicles implicats a la C-35, a Llinars del Vallès. Per causes que s'estan investigant, un total de sis persones —més enllà de la persona que ha perdut la vida— han resultat ferides de diversa consideració i una de les quals està en estat crític i evacuada en helicòpter al Parc Taulí.

 

D'altra banda, dues persones més resulten ferides greus i han estat evacuades a l’Hospital de Granollers. Finalment, tres persones han resultat ferides lleus i han estat evacuades a l’Hospital de Sant Celoni. L'accident, així mateix, s'ha produït al punt quilomètric 47 de la via esmentada i l'avís del sinistre s'ha emès a les 17:45 d'aquest diumenge, 29 de juliol.

 

Imatge de l'accident a la C-35, a Llinars del Vallès | CatalunyaDiari.cat

 

 

Un mort i sis ferits, tres de gravetat, en l'accident

Segons informen els Bombers, de fet, aquests han treballat en tasques d'excarceració d'una persona que hauria quedat atrapada el seu vehicle a causa de l'accident. Els Mossos d'Esquadra s'han personat a la zona del succés amb fins a 8 dotacions, mentre que els Bombers de la Generalitat han presentat quatre dotacions. 

 

 

 

 

Una persona hauria quedat atrapada després de l'accident

Tot i que no se sap quin seria l'estat de salut d'aquesta, els Bombers de la Generalitat han informat que després de l'accident han estat duent a terme tasques d'excarceració d'una persona que hauria quedat atrapada el seu vehicle.

 

Després de l'accident, finalment, els cossos d'emergència que s'han personat fins al punt de la via on ha tingut lloc el succés, han desviat els vehicles que arribaven per una via lateral.                    

Comentaris