Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La neu provoca un accident sense ferits després que un vehicle se surti de la via a Begues

El succés ha tingut lloc aquest matí i els Bombers han acudit ràpidament a l'encontre de l'accidentat
Els bombers han acudit al lloc dels fets | Bombers de la Generalitat

 

Dia àlgid de les nevades a Catalunya i dia de màxima complicació pels Bombers de la Generalitat. En aquest cas, el cos de Bombers de la Generalitat ha hagut de dur a terme un doble servei avui a Begues després que un cotxe s’hagi sortit de la via a causa de la neu i que diversos cotxes hagin hagut de ser retirats per facilitar el pas de la màquina llevaneus.

 

En el primer dels casos, de fet, un vehicle circulava pel nucli urbà de la ciutat de la demarcació de Barcelona quan, a causa de les plaques de gel originades per les nevades d’aquest mateix matí, ha acabat desviant la seva trajectòria per acabar fora de la via.

 

Accident sense ferits

El succés, però, s’ha saldat sense ferits i el conductor del vehicle ha pogut sortir d’aquest pel seu propi peu. Els Bombers, de fet, han fet pública una nota on han comentant que no han hagut d’excarcerar a la persona afectada.

 

Un altre cotxe se surt de la carretera a la Garrotxa

No és el primer succés provocat per la neu d’aquest dimecres, 28 de febrer, Els Bombers de la Generalitat han acudit al rescat del conductor d’un vehicle que s’havia sortit de la seva ruta a causa de la nevada.

 

L’incident ha tingut lloc a primera hora d’aquest dimecres, 28 de febrer, en una carretera secundària de Sant Privat d’en Bas, a la Vall d’en Bas (la Garrotxa).

El conductor del vehicle accidentat, però, ha sortit il·lès del xoc i els Bombers —que han acudit a l’emplaçament amb l’ajut dels GRAE— ha hagut de retirar el cotxe accidentat, ja que havia quedat en una posició «inestable».