rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La noia que va morir a Barcelona per Cap d'Any fugia d'una possible agressió masclista

Va intentar sortir per una finestra del pis
Un operatiu dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu. | EFE

 

El passat 1 de gener a les 6.30 hores de la matinada, una noia de 27 anys va caure des d'un cinquè pis d'un edifici del carrer Aribau de Barcelona. Segons informa el diari 'Ara', la noia intentava fugir desesperadament per escapar-se d'una suposada agressió masclista. En un primer moment, tot i que la investigació estava en curs i no es tancava cap hipòtesi, es creia que es podria haver tractat d'un accident.

 

De festa per Cap d'Any

Segons relata el citat mitjà, la víctima va sortir de festa amb dues amigues per celebrar el Cap d'Any i una d'elles va conèixer un home. Hores després, quan la festa ja havia acabat, tots quatre van anar al pis del carrer Aribau, on va tenir lloc l'incident. La víctima i una de les amigues van decidir anar a dormir mentre l'altre es va quedar amb l'home que havia conegut de festa.

Una possible agressió masclista

Segons les indagacions dels Mossos que recull el citat mitjà, a la matinada, l'amiga que s'havia quedat amb l'home va aturar-li els peus quan aquest intentava tenir relacions sexuals amb ella o repetir les que ja havien tingut feia una estona. Ell va reaccionar de manera violenta i va començar una discussió a crits que va despertar les dues noies que estaven dormint.

 

Espantades, la víctima i la seva amiga es van tancar al lavabo per fugir de l'home que estava reaccionant de manera molt violenta. Llavors, la víctima va sortir per la finestra del lavabo per arribar a una altra finestra o balcó per buscar ajuda o per fugir de l'home. En aquell moment, va relliscar i va caure des del cinquè pis. Segons el citat mitjà, els Mossos d'Esquadra no han confirmat ni han desmentit els fets i mantenen que el cas segueix sent investigat i que, per ara, ha arribat als jutjats com una mort accidental.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris