Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Pocs canvis en el temps amb sol i màximes suaus aquest inici de setmana

TRAGÈDIA

Mor un jove pilot de només 14 anys al circuit de Jerez

URGENT

Nou mort en un diumenge tràgic a les carreteres catalanes

El pare que es va accidentar amb la seva família quan anava begut va demanar que salvessin el seu bebè en les seves últimes paraules

No es van posar els senyals que havien d'advertir que l'embarcador podria estar relliscós
Sean McGrotty amb la seva familia | Daily Mail

 

El cas del pare de família que conduïa embriac per l'embarcador del llac Lough Swilly, a Irlanda, amb els seus tres fills, la seva sogra i la seva cunyada, torna a destapar-se en realitzar una audiència pública per investigar les cinc morts, segons informa 'Daily Mail'. L'heroi que va salvar la vida de la petita de quatre mesos, Davitt Walsh, ha recordat que les últimes paraules del pare van ser: «Salva al meu bebè!».

Els investigadors van escoltar els testimonis del sergent Mark Traynor, de Daviit i el de Francis Crawford, que va ser el primer que va veure el cotxe a l'aigua i va escoltar el pare demanar ajuda i els nens plorar. Ell va ser qui va avisar la policia i els guardacostes. Així mateix, un director del Consell del Comtat de Donegal va assegurar que no estaven instal·lats els senyals que havien d'advertir la possibilitat que l'embarcador fos relliscós.

 

Els tres fills de la familia | cedida

La tràgica història 

Davitt passejava per l'embarcador, quan va veure l'Audi Q7 enfonsar-se i es va trobar amb Francis. Ràpidament, va córrer per endinsar-se en l'aigua i nedar per salvar als ocupants del cotxe. En arribar, el pare, Sean McGrotty, estava intentant trencar la finestreta del vehicle amb el seu propi colze. Així va ser com van poder salvar a la filla petita gairebé acabada de néixer.

 

No obstant això, l'intent de salvar a un dels dos nens que estava cridant va ser en va després de quedar-se-li atrapat el peu i no tenir una altra opció que deixar-lo anar per no ser arrossegat, ja que l'aigua estava entrant al vehicle. Va ser llavors, quan el pare va mirar a l'home i va demanar-li que salvés al bebè.

 

Davitt va haver de nedar 25 metres per arribar a l'embarcador amb la petita de la família, a qui ja solament li quedava la mare. Una vegada fora de perill, ell va ser traslladat a l'hospital a causa de les seves ferides en un peu. Finalment, quan va arribar l'equip de rescat, el cotxe ja no era visible i els cossos de la família suraven en l'aigua.