Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una persona mor cremada en un incendi a la plaça del Pedró de Barcelona

Vuit dotacions dels Bombers treballen per apagar l'incendi

 

Una persona ha mort cremada en un incendi que s'ha produït a la segona planta d'un edifici de la plaça del Pedró, número 16, al Raval de Barcelona. La víctima, de la qual encara es desconeix l'edat, ha mort per les cremades sofertes.

 

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat un total de vuit dotacions dels Bombers de Barcelona, els quals encara estan treballant en les tasques d'extinció del foc, que ha generat una columna de fum visible des de diverses parts de la ciutat.  

 

Segons apunten diversos mitjans, el Sistema d'Emergència Mèdiques hauria traslladat a l'Hospital del Mar una dona de 90 anys i un home de 56 per intoxicació lleu de fum. Tanmateix, s'haurien atès quatre persones més per cremades lleus. 

 

 

Un altre incendi a l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat

Aquesta setmana, l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat s'enduien un ensurt d'allò més cridaner en cremar-se la façana de l'edifici mentre es duien a terme els focs d’artifici de cloenda de la Festa de Primavera 2018.

 

Aquest es va produir davant l’atenta i perplexa mirada dels assistents a l’acte, que omplien la plaça. Mentre molts d’aquests es trobaven mirant els focs artificials de cloenda de la festivitat, alguns dels ornaments florals que lluïen a l’Ajuntament van començar a cremar per causes que encara es desconeixen.