Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Molts problemes de circulació a l’AP-7 a causa de les pluges

Fins a 5 punts de la via resten afectats al punt de les nou del matí
Les pluges afecten diversos punts de l'AP-7 | CatalunyaDiari.cat

 

L’AP-7 presenta, al punt de les nou del matí, molts problemes a causa de les pluges. La via, per exemple, presenta grans afectacions en 5 punts entre els quals s’hi troben Martorell —a l’alçada de Barberà del Vallès, amb cinc quilòmetres de retencions en sentit sud; i al Papiol se’n registren 3 en sentit Barcelona, i 1 en sentit Girona per un accident que deixa un carril tallat—.

 

A Barberà del Vallès però en sentit Girona, d’altra banda, es registren fins a 7 quilòmetres de retencions, entre els punts quilomètrics 146 i 153.

 

 

Nou carril tallat a l'AP-7, a Tarragona

Un accident al punt 1160,00 genera a hores d'ara fins a dos quilòmetres de retencions i obliga a tallar un carril en sentit Barcelona. El sinistre, així mateix, ha tingut lloc al punt de les 09:16 hores. 

 

 

Altres vies afectades

En aquests moments s’estan produint retencions a molts altres punts de la xarxa viària catalana. A la C-32, per exemple, hi ha tres quilòmetres de retencions en sentit Nord, entre els punts quilomètrics 54 i 51 –a l’altura de Sant Boi de Llobregat– i 63 i 60 –al terme d’Esplugues de Llobregat– , ambdós en sentit Barcelona.

 

La C-31 també s’ha vist afectada per les condicions climàtiques, i registra retencions des de primera hora del matí, poc després de les 7 hores. En aquests moments , es registren un total de 7 quilòmetres de cues i retencions a l’altura de Prat de Llobregat, en el tram que va des del punt quilomètric 194 al 187 i sentit nord, en direcció a l’interior de la capital catalana.

 

Per acabar, entre els quilòmetres 211 i 213,5 de la C-31 –és a dir, el punt on la via passa per la ciutat de Badalona– s’estan produint retencions en sentit sud –o, cosa que és equivalent, en sentit Barcelona– que s’allarguen fins als  2,5 quilòmetres.