Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Quatre ferits lleus a Barcelona per un conductor que circulava en contra direcció després d'haver discutit amb la parella

L'home, que anava sota els efectes de l'alcohol i les drogues, ha assegurat que planejava posar fi a la seva vida
Imatge del vehicle que conduïa el kamikaze | Guàrdia Urbana

 

Un conductor, sota els efectes de l'alcohol i de les drogues, ha provocat un accident durant la matinada d'aquest dissabte, 10 de febrer, a la Ronda de Dalt de Barcelona. Segons ha informat la Guàrdia Urbana, han rebut l'avís a les 6.14 hores que un home estava circulant en sentit contrari per la via, quan ha impactat amb un altre vehicle, provocant que quatre persones resultessin ferides a l'accident.

 

La policia ha detingut a l'home per conducció temerària, així com per donar positiu en els tests d'alcoholèmia i drogues, que li han realitzat els agents. L'incident ha tingut lloc a la mencionada carretera, sentit Besos, a l'alçada de la sortida 2 de Roquetes. A banda del cotxe que conduïa la persona detinguda, també hi ha hagut un altre vehicle y una moto implicats en l'accident.

Volia posar fi a la seva vida

Les primeres investigacions entorn de l'accident apunten al fet que el conductor estava realitzant la maniobra kamikaze per tal de posar fi a la vida. Segons les informacions que hi ha al voltant de l'accident, l'home havia discutit amb la seva parella durant la nit, i el seu malestar l'havia portat a desitjar morir per acabar amb el seu patiment. No obstant això, ha sortit lleu de l'accident i començarà el processament en contra seva.

 

Cap de les persones afectades per l'impacte entre els vehicles i la moto han resultat ferides de gravetat, encara que han rebut l'atenció pertinent per evitar que les lesions puguin comportar efectes majors. La Ronda de Dalt s'ha vist afectada durant dues hores, com a conseqüència de l'accident, pel qual fins a les 8.00 hores no s'ha pogut desenvolupar el trànsit amb normalitat.

 

Comentaris