rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Un accident a la B-23 a Molins de Rei talla dos carrils en sentit Martorell

El tall ha provocat ja uns cinc quilòmetres de retencions, en sentit Sant Feliu de Llobregat
Imatge d'arxiu d'unes retencions | CatalunyaDiari.cat

 

Aquest dijous, 19 de juliol, ha tingut lloc un accident a la carretera B-23, a l'altura del municipi de Molins de Rei, a la comarca del Baix Llobregat. En concret, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha obligat a tallar dos dels tres carrils de la via en sentit Martorell. Com a conseqüència del tall, ja s'han acumulat uns cinc quilòmetres de retencions, des de Sant Feliu de Llobregat. 

 

 

Una avaria provoca retencions a l'AP-7

Aquest dijous, a més, un vehicle s'ha avariat a l'autopista AP-7, al seu pas pel municipi de Castellbisbal, ha obligat a tallar un carril en sentit Martorell. El tall, que ha tingut lloc en el punt quilomètric 168 de la mencionada via, ha provocat algunes retencions. En concret, s'han arribat a acumular uns dos quilòmetres d'aturades. 

 

Uns 40 minuts després d'avariar-se el vehicle, el carril tallat ha estat reobert, però el Servei Català de Trànsit (SCT) ha indicat que encara es mantenien algunes retencions, que s'han anat solucionant a poc a poc. 

 

Al mateix temps, també cal dir que un accident que va tenir lloc al Papiol ahir dimecres a la tarda va obligar a tallar un carril en sentit Tarragona, i va generar problemes als conductors que circulaven per la via. Segons va indicar el SCT, el sinistre es va produir cap a les 18.00 hores, i es van acumular al voltant d'1,5 quilòmetres de retencions.

 

 

 

 

 

Comentaris