Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

S’incendia un camió a l’AP-7 a Sant Sadurní d’Anoia

Els fets han ocorregut aquesta matinada
Imatge del camió cremant a l'AP-7 | Bombers de la Generalitat.

 

Un camió ha bolcat aquest dimarts a la matinada a l’autopista AP-7 i, seguidament, s’ha incendiat a causa de l’incident. Els fets han ocorregut a l’alçada de Sant Sadurní d’Anoia, a l’Alt Penedès, hi ha obligat a tallar completament la via en els dos sentits durant una hora i mitja.

 

L’avís de l’accident s’hauria rebut sobre les cinc de la matinada al punt quilomètric 183,4, prop de la població de l’Alt Penedès i ha obligat als Bombers a desplaçar fins a cinc unitats mòbils per confrontar el foc.

 

Així mateix, el camió, que transportava taronges, circulava en sentit Tarragona i tot el trànsit de la carretera en qüestió ha hagut de ser desviat d’emergència.

 

 

A les sis del matí, però, ja s’ha posat a disposició un carril de la carretera i, mitja hora després, s’ha donat via lliure als conductors amb la reobertura d’ambdós carrils.

 

 

Tot i això, les dificultats presentades per l'accident han originat 10 quilòmetres de retencions entre Vilafranca i Sant Sadurní —en sentit nord—, mentre que en sentit sud s'han fet cues que han arribat als tres quilòmetres.

Hores després de l'incident, continuen les retencions a Sant Sadurní d'Anoia. 

 

Imatge dels bombers a sobre del camió accidentat | Bombers de la Generalitat.

 

Comentaris