ÚLTIMA HORA

⚫️ Troben el cos sense vida del jove de 20 anys desaparegut a Catalunya

Sis morts i un ferit greu en un accident al Regne Unit

L'accident va ser entre tres vehicles
Tragèdia al Regne Unit pel xoc entre tres vehicles | cedida
 

Sis morts i un ferit, en estat greu, després d'un tràgic accident automobilístic ocorregut a la localitat d' Edgbaston, situada a Birminghan, al Regne Unit. L'aparatós succés va ser provocat per l'impacte entre tres vehicles, entre els quals hi havia un taxi, que van quedar totalment destrossats, impedint la correcta circulació a la carretera.

Un xoc múltiple que posa fi a les vides de sis persones

El succés, ocorregut durant la matinada del 17 de desembre, ha estat informat per 'The Sun', que va publicar múltiples imatges sobre l'accident, que van demostrar la gravetat de l'impacte entre els cotxes, motiu pel qual es van perdre tantes vides en un xoc múltiple fortuït.

 

Totes les víctimes han estat identificades

Als fotogrames del vídeo compartit pel mitjà anglès, es pot veure com els agents policials s'apropen al lloc dels fets amb molta rapidesa, mentre truquen per demanar reforços a la zona. El cap de la policia de West Midlans, Sean Phillips, encarregat d'investigar el cas, ha afirmat que totes les víctimes han estat identificades.

 

L'accident es va emportar la vida de sis persones. Una es troba en estat greu | cedida
 

Fins a 40 bombers es van traslladar fins al lloc dels fets amb l'objectiu de rescatar els supervivents, així com recuperar els cossos de les víctimes. A les imatges que publica 'The Sun' es pot veure el taxi destrossat molt a prop d'un altre vehicle negre, que segons el mitjà és un Audi A3. També van realitzar exercicis per recuperar, tan aviat com es va poder, la correcta circulació de la via, per evitar que el trànsit es detingués per més temps del necessari.

 

A la roda de premsa, el cap de la policia no ha volgut ni confirmar ni negar si algunes de les víctimes involucrades a l'accident tenien posat el cinturó de seguretat o no. 

Localització de l'accident. Edgbaston, a Birmingham, Regne Unit | cedida