rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Tallada l'AP-7 per l'incendi d'un vehicle a La Granada, a l'Alt Penedès

El succés ha tingut lloc al punt de la una del migdia d'aquest dijous, 5 de juliol
Retencions a l'AP-7 | CatalunyaDiari.cat

 

Un vehicle incendiat obliga, a hores d'ara, a tallar l'AP-7 a l'altura de La Granada, a l'Alt Penedès. El succés, així mateix, s'ha produït al punt de la una del migdia d'aquest dijous, 5 de juliol. 

El foc, així mateix, ha estat extingit minuts després per les dotacions que s'han personat al punt de l'encontre i, mitja hora després de la crema del turisme, es registra només mig quilòmetre de retencions i en sentit Tarragona

L'incendi del turisme, extingit pels Bombers 

Minuts després de l'avís de la crema del cotxe —a les 13:02— els Bombers de la Generalitat s'han personat ràpidament fins al punt de l'incendi per extingir-lo amb una dotació

 

Tot plegat, finalment, ha tingut lloc al punt quilomètric 191 de la via esmentada. 

Un cotxe incendiat, a la C-32

 

El succés va tenir lloc el passat 2 de maig, a l'autopista C-32. Un cotxe es va incendiar al punt quilomètric 93, a l'altura dels municipis de Cabrils i Vilassar de Dalt, al Maresme. Les imatges, en aquest context, van ser piulades per molts seguidors a les xarxes. 

 

Aquell espectacular succés, d'altra banda, va provocar un total de sis quilòmetres de retencions en sentit Barcelona i un gran desplegament de diferents dotacions dels serveis d'emergència. 

 

 

Comentaris