rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un accident a l'A-2 a Sant Feliu de Llobregat talla dos carrils cap a Barcelona

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), a la via ja s'han acumulat uns dos quilòmetres de retencions com a conseqüència del tall
Imatge d'arxiu d'unes retencions | CatalunyaDiari.cat

 

Un accident que ha tingut lloc a l'autovia A-2 aquest divendres al matí està complicant el trànsit al Baix Llobregat. Segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre s'ha produït al terme municipal de Sant Feliu de Llobregat, i ha obligat a tallar dos carrils de la via en direcció Barcelona. Per ara, ja s'han acumulat al voltant de dos quilòmetres de retencions en aquest punt de la xarxa viària, però no es descarta que les cues vagin a més. 

 

Segon accident en el tram

Fa uns dies, va tenir lloc un altre accident en aquest mateix tram de l'autovia A-2. En concret, el sinistre va tenir lloc dimecres al matí a l'altura de Sant Feliu de Llobregat, i va obligar a tallar un carril en direcció Barcelona. Com a conseqüència del tall, a la via es van acumular al voltant de tres quilòmetres de retencions. Els problemes, a més, es van contagiar a la carretera B-23, on també es van acumular uns dos quilòmetres a l'enllaç de Sant Feliu. 

 

A banda d'això, també cal dir que ahir va tenir lloc un accident a l'autopista AP-7 a l'altura de Sant Cugat del Vallès, que va provocar importants retencions en sentit Tarragona. El sinistre es va produir en el punt quilomètric 152 de la via entre dos vehicles, i va causar al voltant de cinc quilòmetres de retencions a la via. Al mateix temps, també hi va haver problemes a la mateixa AP-7, però a l'altura de Mollet del Vallès, al Vallès Oriental, on un altre sinistre va provocar quatre quilòmetres de retencions.

 

 

Comentaris