Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un accident talla dos carrils de l'AP-7 a Santa Margarida i els Monjos

Hi ha dos quilòmetres de retencions en sentit Tarragona
L'AP-7, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Un accident talla dos carrils de l'AP-7 a Santa Margarida i els Monjos i provoca 2 quilòmetres de retencions en sentit Tarragona. L'encontre ha tingut lloc al quilòmetre 199,5 de la via esmentada i l'accident s'ha produit quan faltaven només vuit minuts per dos quarts de dotze d'aquest dilluns, 16 de juliol. 

 

Augment de les retencions a l'AP-7

Les retencions van en augment amb el pas dels minuts. En aquest sentit, mitja hora després de l'accident, les cues han augmentat als 3 quilòmetres, mentre que la via presenta només un carril obert. 

 

D'altra banda, cal esmentar també que l'AP-7 presenta grans afectacions també a l'altura de Parets del Vallès, on hi ha fins a 11 quiòmetres de circulació amb dificultats a causa del temporal. Les retencions, en sentit Tarragona —com en el cas de l'accident anterior—, s'inicien al punt quilomètric 136 i finalitzen al 125. 

Afectacions a la C-31 per basalts d'aigua 

El fort temporal d'aquest dilluns, 16 de juliol, afecta les carreteres catalanes des de primera hora d'aquest dilluns, 16 de juliol. En aquest context, doncs, una de les més afectades és la C-31, que aquest matí ha presentat fins a 3 quilòmetres de retencions a causa dels basalts d'aigua.

 

 

El fort temporal d'aquest dilluns, 16 de juliol, ha afectat de ple l'àrea metropolitana de Barcelona i també l'aeroport del Prat. Aquest, de fet, presenta una gran afectació aquest dilluns i els controladors aeris es veuen forçats a limitar el trànsit de l'aeroport per poder prevenir la seguretat.

Comentaris