Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Tallen completament l'A-2 per un accident entre camions al Bruc, a l'Anoia

El sinistre genera fins a quatre quilòmetres de retencions
Un dels camions ha quedat així després del xoc | CatalunyaDiari.cat

 

Una topada entre dos camions ha obligat a tallar completament l'A-2. Al punt de les quatre de la tarda, dos camions haurien xocat al punt quilomètric 570 de la via esmentada i, una hora després, es mantindrien fins a 4 quilòmetres de retencions. 

 

Així mateix, es fan desviaments per la sortida 570, al Bruc. Els Mossos d'Esquadra, finalment, s'han personat fins al punt de la topada entre els vehicles de gran tonatge amb un total de dues dotacions.

 

Imatge del camió bolcat que ha obligat a tallar la via | Twitter

 

Un camió bolcat, talla completament la via

És la principal causa que, a hores d'ara, es registrin encara 4 quilòmetres de retencions a la via esmentada. Aquestes, que començen al punt 570 i acaben al 574, tenen origen en una topada entre camions a l'A-2

 

Un dels quals, però, hauria quedat travessat completament a l'A-2, impedint el pas d'altres vehicles. Ha estat per això mateix, doncs, que fins a dues dotacions dels Mossos d'Esquadra s'han hagut de personar fins al punt de l'encontre per facilitar desviaments per la 570. 

 

Els serveis d'emergència, finalment, han rebut l'avís sobre el xoc quan faltava només un minut per les quatre de la tarda i, des d'aleshores, milers de vehicles s'han vist afectats pels desviaments per carreteres secundàries del mateix tram, en sentit oest.