Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Tallen completament l'A-2 a Collbató per un accident amb dos camions implicats

El sinistre ha tingut lloc a l'altura de Collbató, i ja ja provocat més de cinc quilòmetres de retencions

 

Aquest dimecres, 18 d'abril, al voltant de les 10.30 hores del matí, s'ha produït un accident a l'autovia A-2. En concret, segons ha indicat el servei Català de Trànsit (SCT), en el sinistre, ocorregut al terme municipal de Collbató, hi hauria implicats dos camions, tot i que per ara es desconeix què ha passat exactament.

 

Això sí, com a conseqüència de l'accident, l'autovia ha quedat completament tallada en els dos sentits de la marxa, cosa que ja ha provocat un total de cinc quilòmetres de retencions en direcció Barcelona. 

Diversos acccidents a la xarxa viària catalana

 

 

També cal dir que aquest dimecres han tingut lloc altres accidents a diferents punts de la xarxa viària catalana. A primera hora del matí, el servei Català de Trànsit (SCT), ha informat d'un pas alternatiu que s'estava donant a la carretera TP-2039 al municipi del Catllar, per un accident. Posteriorment, ha tingut lloc un altre sinistre a la carretera T-310 al municipi de Riudoms, al Baix Camp. En aquest cas, un total de dos vehicles han estat implicats en l'accident. 

 

 

Poc després, ha tingut lloc un altre accident notificat pel Servei Català de Trànsit (SCT), en aquest cas a la C-17 a Mollet del Vallès, en direcció Barcelona, que ha obligat a tallar un dels carrils en aquest sentit de la marxa.  

 

Comentaris