rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un tramvia descarrila en xocar contra un autocar a Barcelona

Un tramvia de la línia T4 ha descarrilat en xocar contra un autocar a les 11.00 hores d'aquest divendres en l'avinguda de la Meridiana, a l'altura del carrer de Sardenya a Barcelona
Imatge de l'accident | Cedida

 

Un tramvia de la línia T4 ha descarrilat en xocar contra un autocar a les 11.00 hores d'aquest divendres en l'avinguda de la Meridiana, a l'altura del carrer de Sardenya a Barcelona. El tramvia circulava en verd en direcció Ciutadella-Vila Olímpica, quan l'autocar ha fet un gir imprevist a l'esquerra, que ha fet descarrilar les rodes del primer mòdul del tramvia, han informat fonts de Tram. Encara que en l'accident no s'han registrat ferits, s'ha activat el protocol d'actuació i ha acudit una ambulància per atendre de manera preventiva una mare i el seu nadó d'un mes.

El servei de tramvia de la línia T4 s'ha vist afectat tot el matí i encara està fora de servei entre les parades de Ciutadella-Vila Olímpica i Glòries. En una anotació en Twitter recollit per Europa Press, l'operador ha recomanat la línia V21 d'autobús i les línies L4 i L1 de Metro com a alternatives de transport públic en el tram afectat.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris