Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un camioner triplica la taxa dalcohol i provoca un accident a la B-23

L’accident va tenir lloc a Sant Feliu de Llobregat i el camió va arrossegar el turisme 400 metres
El camiò va arrossegar el turisme durant 400 metres | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra van obrir diligències penals a un home de 39 anys, nacionalitat pakistanesa i veí de Castellbisbal (Vallès Occidental) com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per provocar un accident a la carretera B-23, a l'altura de Sant Feliu de Llobregat, quan conduïa triplicant la taxa d'alcohol permesa i per conducció temerària.

  

  

 

 

El conductor era un home de 39 anys, nacionalitat paquistanesa i veí de Castellbisbal | Mossos d'Esquadra

 

Els fets van tenir lloc el passat dilluns al voltant de les 13.00 hores, quan un camió de vuit tones va encalçar un turisme i el va arrossegar durant 400 metres fins que una patrulla dels Mossos va fer que el conductor del camió s'aturés mitjançant els llums prioritaris i la megafonia del vehicle policial.

 

El responsable de l'accident va donar positiu a la prova d'alcoholèmia amb una taxa de 0,49 mg/l en aire espirat, tres vegades més que el límit permès en la conducció de camions, que és de 0,15 mg/l. Aquest conductor ja té deu antecedents, dos dels quals són per trànsit: un per conducció temerària i l'altre també per conduir amb taxa penal.