Un dels ciclistes que va sobreviure a l'atropellament mortal d'Oliva, València, envia un missatge colpidor

«Us presento l'assassí», ha escrit Andrés Contreras, fill d'un dels ciclistes morts
Lloc de la tragèdia | EFE

 

Un dels ciclistes que van sobreviure a l'atropellament mortal de la localitat valenciana d'Oliva ha publicat un missatge colpidor a les xarxes socials mentre lluita per recuperar-se de l'accident: «M'imagino que amb el temps m'acostumaré a veure que tothom té el seu pare i jo no, una de les primeres paraules que vaig aprendre va ser 'pare' i no la utilitzaré mai més; és una autèntica tragèdia l'atzar d'aquest assassinat, però m'agradaria presentar públicament l'assassí de Luis Alberto Contreras Castaño, Eduardo Monfort Gasent i Jose Antonio Albi Valero. Un vehicle en mans d'una gelatera beguda i drogada que només va atropellar ciclistes i va quedar en aquest estat», escrivia, al costat d'una fotografia del cotxe després de la col·lisió.

 

 

Andrés Contreras és un dels ciclistes que van resultar ferits a conseqüència de l'atropellament que va tenir lloc el 7 de maig a la carretera N-332 a l'altura del terme de la localitat valenciana. A l'accident van morir tres persones, un d'ells el seu pare, dels sis integrants del grup que va patir l'envestida del vehicle. La conductora, de 28 anys, va donar positiu en alcohol i substàncies estupefaents i el jutjat d'instrucció número 2 de Gandia, València, va ordenar presó provisional, comunicada i sense fiança, per homicidi imprudent, lesions per imprudència greu i delicte contra la seguretat viària.

 

Maria Vicente Sánchez, «Mavi», autora dels fets, tenia antecedents policials i encara que feia quatre anys que li van retirar el carnet, va cometre el delicte amb el vehicle del seu avi, i que com es pot veure en les imatges va acabar destrossat. El seu advocat, Rubén Roda, va comparèixer davant els tribunals i va declarar que la jove no recordava «res» del que havia passat, a més d'assenyalar que no s'ha aconseguit recuperar del gran impacte que li va causar. Per la seva banda, la família de Mavi va traslladar un comunicat en el seu nom i en el de la jove per traslladar el seu «més sentit condol a la família dels afectats, esperant una ràpida recuperació dels ciclistes que van resultar ferits».