Els veïns d'Andrea, la jove segrestada per la seva exparella abans d'estimbar-se contra una gasolinera, la van sentir cridar

Alguns testimonis asseguren que van veure un home obligant-la a pujar en el cotxe
Andrea, la jove morta en estimbar-se el cotxe en el qual viatjava contra una gasolinera  | Xarxes socials

 

Una nova dada del cas d'Andrea, la jove que va morir al costat de la seva exparella en estavellar-se el cotxe en el qual viatjaven contra una gasolinera en l'N-340 en Benicàssim, Castelló, reafirma la teoria de la policia i dels pares de la jove, que creuen que va ser segrestada i assassinada per la seva exparella.

  

  

Segons avança Telecinco, La noia demanava ajuda a crits, però poc va poder fer contra qui subjectava una navalla contra ella. 

  

va ser trobada en el cotxe accidentat en el qual tots dos viatjaven el passat 23 de desembre,

«Va ser tot molt ràpid, no va donar temps a reaccionar»

 

Els mateixos testimonis asseguren que tot va passar molt ràpidament i no va donar temps a reaccionar. Així i tot, un dels veïns va llançar una estufa per la finestra per intentar frenar el cotxe, mentre que uns altres van avisar a la policia i van notificar el nombre de matrícula del vehicle, que es va marxar a tota velocitat d'allí envestint alguns contenidors d'escombraries. 

Vint minuts després, el cotxe s'estavellava contra el pal d'una gasolinera en l'N-340, cap a on es dirigia el cotxe, matant als dos integrants del vehicle i incendiant-se. La Guàrdia Civil no ha trobat senyals de frenada en la carretera, la qual cosa reforça la idea que el xoc va ser intencionat.

 

Andrea al costat de Víctor, la seva exparella  | Xarxes socials

Andrea acabava de complir els 20 anys i havia denunciat Víctor 

 

Andrea acabava de complir 20 anys el dia abans de ser presumptament segrestada per Víctor, contra qui havia interposat una demanda i una ordre d'allunyament després d'un intent d'atropellar-la. 
 

La jove havia trencat la seva relació durant el passat mes de desembre i Víctor no podia acostar-se a més de 200 metres d'ella ni contactar amb ella, encara que la seva família ha explicat diverses vegades que el jove seguia «molestant».