rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Denuncien el robatori de la bossa d'una víctima de l'atropellament de Barcelona

Maribel Malavía relata com es va assabentar que una dona li havia robat la bossa amb el mòbil i la cartera mentre ella encara era a terra
Imatge de l'estat d'alguns vehicles després de l'accident a Travessera de Gràcia | Twitter

 

La setmana passada, diverses persones van resultar ferides a causa d'un accident de trànsit que es va produir a primera hora del matí a la Travessera de Gràcia de Barcelona. El conductor del vehicle implicat va perdre el control de l'automòbil i va acabar atropellant a diversos vianants. Una de les víctimes és la Maribel Malavía que va ser traslladada a l'Hospital Clínic de Barcelona.

Li van robar la bossa mentre l'atenien per l'accident

Segons ha explicat en una entrevista a 'La Vanguardia', la commoció per l'atropellament no va ser l'únic que la va afectar, sinó l'incivisme d'una dona que va aprofitar l'accident per robar-li la bossa de mà mentre ella estava estesa a terra.

 

La Maribel, amb un braç immobilitzat i havent-se trencat dues costelles, relata com va sentir-se després de saber que una dona li havia robat les seves coses aprofitant l'atropellament. La víctima se'n va adonar quan ja estava a l'hospital: «Vaig sentir indignació, còlera», ha dit a l'entrevista.

200 euros en efectiu i 8 ampolles d'alcohol

A la bossa hi duia el telèfon mòbil, la cartera, un 'pen drive' amb fotos i documents, així com un llibre electrònic. La lladre va aprofitar les targetes de crèdit per sostreure 200 euros en un caixer pròxim i també va comprar aliments en dos supermercats, però va ser enxampada quan va voler comprar tabac.

 

El dependent de l'estanc va desconfiar i en demanar-li el número PIN d'una de les targetes del marit de Malavía, la lladre va sortir corrents i llavors es va alertar als Mossos d'Esquadra. Finalment va ser localitzada amb dues safates de sushi, menjar precuinat, 6 ampolles de vodka i 2 de whisky.

Va saber-ho quan estava ingressada a l'hospital

La Maribel encara no dona crèdit com una persona es va aprofitar de la seva situació per robar-li. Tot va passar molt de pressa, segons el que relata a 'La Vanguardia', ella passava per la zona caminant per casualitat, perquè s'havia descuidat l'esmorzar i aquell dia havia anat a treballar a peu i no amb bicicleta com acostuma a fer.

 

De sobte, va sentir un fort soroll, va veure un noi córrer i de cop, en girar-se per veure que estava passant, el cotxe la va atropellar: «Les coses sortien volant. Vaig intentar apartar-me però no vaig poder. Després un cop. Vaig dir 'ja està, moriré'».

 

Afortunadament, tots i les múltiples seqüeles de l'accident a Travessera de Gràcia, Maribel pot explicar tot el que va passar. Però encara no dona crèdit a aquella lladre que, mentre altres persones l'ajudaven mentre no venien les ambulàncies, va robar-li tot el que tenia: «Em va tocar veure l'altra cara».

Comentaris