Unes 10.000 persones en la manifestació constitucionalista a Barcelona

En la concentració s'hi han proferit consignes per la unitat d'Espanya, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional

Imatge de la plana major de la manifestació d'aquest matí a Barcelona
Imatge de la plana major de la manifestació d'aquest matí a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Unes 10.000 persones, segons xifres de l'Ajuntament de Barcelona, han participat aquest dissabte en la manifestació de Catalunya Suma i Espanya i Catalans per la Hispanitat, a la qual s'han adherit SCC, Somatemps, CCC i Associació per la Tolerància, i en la qual s'han proferit consignes per la unitat d'Espanya, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.

La manifestació ha començat a les 11.30 en l'encreuament passeig de Gràcia-Aragó, amb la capçalera 'Per la Hispanitat, Catalunya Suma', amb els dirigents de Cs Inés Arrimadas, Lorena Roldán i Carlos Carrizosa; els populars Cayetana Álvarez de Toledo, Alejandro Fernández, Josep Bou, Dolors Montserrat i Daniel Serrano, i Ignacio Garriga (Vox), entre altres.

Un ninot de Torra, durant la mobilització
Un ninot de Torra, durant la mobilització | CatalunyaDiari.cat

 

Onejant banderes espanyoles i de la Guàrdia Civil, la multitud ha baixat el passeig de Gràcia fins a la plaça Catalunya, on han tingut lloc discursos de membres de membres d'entitats vinculades al constitucionalisme i la cultura hispanoamericana, en un acte presentat pel director de Joventut de la Comunitat de Madrid, Pedro Aguado.

També et pot interessar...


Comentaris
Berto
Com ho han fet??, contaben tota la gent que hi habia a la plaça, estes o no amb els manifestants?? A mi me surten unes 1200 persones a la manifestació.
Companys-Francu
les va a explotar la cabeza este lunes a los indepe-lufos....

envia el comentari