Els 11 fills de Maradona: la relació que tenien amb el seu pare

La superestrella futbolística només va reconèixer en un principi les seves dues filles grans, Dalma i Gianinna

Diego Armando Maradona durant un partit de l'equip que entrena, el Gimnasia y Esgrima de la Plata
En cas que es confirmi el parentesc dels fills de Maradona, el jugador podria tenir 11 hereus  | EFE

La mort de Diego Armando Maradona és la notícia que té consternat el món de l'esport. La superestrella futbolística ha mort aquesta tarda de dimecres, 25 de novembre, d'un atur respiratori. L'amor per les seves dues filles Dalma i Gianinna sempre va ser exemplar, perquè van ser les úniques filles que ell reconeixia en un principi i fins i tot sempre les mencionava quan jurava. No obstant això, la família es va anar engrandint a mesura que Maradona tenia relacions amb altres dones.

Com sol passar en aquests casos, quan es tracta de reconèixer a un fill, ja que hi ha interessos econòmics per l'herència en cas que el pare sigui milionari, la Justícia a vegades ha de prendre cartes en l'assumpte. De fet, en el cas del Pelusa, si les noves comandes de filiació es confirmen, l'exjugador podria arribar a sumar 11 hereus.

Dieguito Fernando

El primer a sumar-se a la gran llista d'hereus va ser Dieguito Fernando, fill de Verónica Ojeda, que va néixer el febrer de 2013. Maradona va abandonar a la mare del plançó quan estava embarassada i posteriorment va fer oficial el seu festeig amb Rocío Oliva. El primer aniversari que va compartir amb el petit Dieguito va ser l'últim, a Mèxic, on el nen va estar convivint amb ell.

La jove Jana

Un dels casos més sonats és el de Jana. Va néixer en 1996 després de la relació entre el crac i Valeria Sabalain. El futbolista no va voler sotmetre's a una anàlisi d'ADN i, basant-se en diferents testimoniatges i proves aportades per la mare, la Justícia li va atorgar el cognom Maradona. Ell mai la va reconèixer ni va voler saber res d'ella, no obstant això, en 2015, quan va complir la majoria d'edat, Jana va decidir anar a buscar al seu pare a un gimnàs de Palerm i des de llavors van entaular una relació molt pròxima.

Diego Junior

En 2016, Maradona va confirmar el que tots ja sabien: que Diego Junior també era el seu fill biològic. El seu fill va néixer de la seva relació amb Cristiana Sinagra en 1986, mesos abans del naixement de Dalma. Després de diverses vegades desmentint que fos el seu fill i assegurant que mai el reconeixeria, fa ara 4 anys va fer el propi acceptant la seva paternitat i va començar a tenir una relació amb ell i amb la seva família.

Santiago, el fill orfe

Fa temps, a més, es va conèixer a Santiago, un jove de la Plata que també va afirmar ser fill de Maradona. La seva mare, Natalia Garat, va morir quan ell tenia tan sols 3 anys i hauria mantingut una relació amb el futbolista en 2001. El jove va creure sempre que el seu pare biològic era Marcelo Lara, la parella de la seva mare. No obstant això, amb 13 anys va descobrir per la portada d'una revista que podria ser fill de Mardona. Així mateix, va decidir iniciar una demanda de filiació.

Magalí, una jove adoptada

El setè cas és el de Magalí, qui va ser adoptada des de petita i es va retrobar amb la seva mare biològica en 2019. Segons va comptar en una entrevista per a la televisió itliana, la dona li va confessar que en 1995 va mantenir relacions amb Maradona, i que va ser llavors quan es va quedar embarassada. Des de llavors, la jove va decidir entaular una demanda de filiació.

Quatre casos més

No obstant això, set fills eren encara pocs. A principis de 2019, el seu advocat Matías Morla va assegurar que Diego tindria almenys tres fills més, i potser un quart a Cuba. Aquests haurien estat fruit de les seves relacions durant el període en què el futbolista va fer un tractament de rehabilitació en Escar, per això els seus suposats fills tindrien en el present uns 18 o 20 anys. Es tracta de dues noies i dos nois, Joana, Lu, Javielito i Harold.


Comentaris

envia el comentari