Si vols veure pel·lícules gratis, aquestes 14 webs són ideals

Amb el nostre recull, podràs gaudir del millor cinema sense cap cost

¿Te gustaría ver tus películas favoritas online y gratis? Presta atención:
Gaudeix del millor cinema sense sortir de casa i sense pagar | Popcorn Time

Si vols gaudir dels teus llargmetratges predilectes sense haver de sortir de casa, el cinema en línia gratuït és una bona manera de fer-ho. Per tal de veure aquestes produccions sense haver de pagar i a través d'internet, només et caldrà disposar d'un ordinador amb una connexió a internet decent, o d'un altre dispositiu com una tauleta o un telèfon intel·ligent.

Existeix una gran quantitat de pàgines per tal de veure produccions cinematogràfiques en versió original i subtítols o directament en castellà i sense haver de pagar, però les que et mostrarem tot seguit gaudeixen d'un ventall molt ampli de títols, són legals i no presenten cap problema de seguretat per als teus dispositius. Hi ha moltes d'aquestes pàgines que també disposen d'aplicacions de franc a la Play Store o a l'App Store, per tal de poder-hi accedir des del telèfon mòbil. 

Les millors webs per gaudir del cinema en línia i de franc 

No es tracta de simples fragments: són llargmetratges sencers i gratuïts, amb subtítols o en castellà, que es poden veure des del començament i fins al final, potser amb interrupcions puntuals de caire comercial. Són títols de gèneres ben diferents, des del drama fins a la comèdia, passant per l'acció o el terror.

Algunes de les produccions cinematogràfiques han estat elaborades en estudis cèlebres, d'altres són cintes independents o antigues que a molts ens apassiona veure més d'un cop. Igualment, alguns dels títols que es poden descarregar són de domini públic, d'altres són de gènere documental i d'altres són perfectes per als nens. En qualsevol dels casos, t'oferim el llistat dels 14 millors llocs web per tal de visualitzar pel·lícules de franc a través d'internet.

14. Classiccinemaonline.com

Es tracta d'una web que allotja únicament un grapat de produccions gratuïtes antigues, però que també gaudeix d'una col·lecció molt àmplia de cinema mut. És el cas de pel·lícules clàssiques amb grans estrelles com ara Elizabeth Taylor, Rock Hudson, Lucille Ball, Richard Burton i John Wayne, una bona opció per a tots aquells apassionats de les pel·lícules clàssiques. 

13. Moviesfoundonline.com

Aquesta pàgina recorre a llargmetratges de qualsevol lloc de la xarxa que són de domini públic i que s'encarrega d'organitzar per tal que els usuaris tinguin més fàcil el fet de trobar les pel·lícules que tenen ganes de veure. Els títols estan classificats en funció del gènere, de les qualificacions que han rebut de la mà del públic en altres pàgines web i/o dels premis que han guanyat. 

12. Topdocumentaryfilms.com

En cas que t'encantin els documentals, gaudiràs molt amb aquest lloc web: t'ofereix la possibilitat de visualitzar documentals de qualsevol mena totalment de franc. A més, els classifica de manera ben clara i entenedora, en categories de l'estil de natura, política, història, societat, misteri, conspiració, ciència, medi ambient o tecnologia, entre altres.

11. Gdpr.tubi.tv

Tubi TV gaudeix d'una pila de llargmetratges de franc i de programes televisius que pots visualitzar quan et vingui de gust. N'hi ha que només es poden llogar i que no s'hi pot accedir sense pagar, però un gran nombre dels títols disponibles són gratuïts. 

A banda, cal remarcar que en aquest lloc web pots escollir entre dotzenes de gèneres, com els més populars: terror, documental, romàntic, infantil, dramàtic i comèdia. Igualment, et presenta propostes atípiques de l'estil de 'Grindhouse', 'Best of British', 'Wild things', 'After hours' o 'Women first'. 

10. Snagfilms.com

Es tracta d'una de les millors pàgines que et permet veure cinema per internet de manera gratuïta. Gaudeix de més de 10.000 títols diferents que classifica per gènere, per any, per valoració i per nombre de visualitzacions. Tot i que les pel·lícules van canviant de manera recurrent, un tret molt característic d'aquest lloc web són l'editor i les col·leccions que pot crear cada usuari.

9. Youtube.com

La popular plataforma YouTube no serveix únicament per gaudir de vídeos que s'han fet virals o per seguir els 'youtubers' de moda, sinó que també t'ofereix la possibilitat de gaudir de llargmetratges: alguns estan disponibles per llogar-los i, en altres casos, són gratuïts.

Els títols més populars i nous es poden visualitzar fàcilment a partir de l'apartat de pel·lícules que hi ha a YouTube. Igualment, pots fer una navegació a partir de gèneres diferents i, és clar, visualitzar pel·lícules en castellà que, quan vulguis, et faran passar bons moments sense haver de pagar.

8. Yidio.com

Yidio disposa de categories diferents que t'ensenyen el millor indret per visualitzar llargmetratges. Una de les categories en qüestió està feta precisament per llargmetratges en línia. Resulta molt senzill ordenar-les per gènere o per classificació a la web, com ara R, PG-13 o G. Entre altres, els gèneres que s'hi poden veure són clàssics, animació, pel·lícules de l'oest, musicals i 'TV movie'. 

7. Viewster.com

La col·lecció de llargmetratges gratuïts en línia de Viewster és considerable. Igualment, també hi ha diversos programes televisius que es poden visualitzar en línia. Es tracta de pel·lícules gratuïtes que combinen obres cèlebres i d'altres que poden resultar més desconegudes. Ara bé, si vols gaudir-ne sense haver de pagar, podries haver de mirar alguns anuncis, una molèstia que molts apassionats del cinema estan disposats a patir.

6. Miradetodo.io

En cas que tinguis ganes de gaudir d'un cinema menys comercial per mitjà de diverses pàgines que et permeten visualitzar llargmetratges sense publicitat constant i de franc, aquest lloc web és una alternativa ideal. Té un catàleg on s'hi poden veure pel·lícules inèdites de qualsevol gènere, i molts d'aquests títols són tan nous que encara no s'han ni estrenat als cinemes.

Amb aquestes pàgines, podràs veure pel·lícules molt diferents de gèneres ben variats
Amb aquestes pàgines, podràs veure pel·lícules molt diferents de gèneres ben variats | Psicología y Mente

 

5. Pelisplus.tv

Pelisplus.tv et dona allò que vulguis, tant si t'encanta el cinema més comercial com si prefereixes les sèries més actuals. A més, et permet veure les pel·lícules en versió original amb subtítols o veure-les doblades.

4. Pelispedia.tv

És l'enciclopèdia en línia dels llocs web per visualitzar llargmetratges de franc. Pelispedia.tv fa que puguis escollir títols molt variats del cinema actual, a banda d'oferir-te la possibilitat de veure grans sèries de totes les èpoques, i tot amb àudios en versió original i doblatges o subtítols cap al castellà.

3. Popcornflix.com

Es tracta d'una altra pàgina web idònia per tal de visualitzar cinema per internet sense cap cost, que compta amb una gran quantitat de llargmetratges nous que s'hi van afegint cada setmana. Prova d'això és el constant flux de noves produccions cinematogràfiques de Screen Media Ventures que té, i que farà que puguis gaudir des del teu sofà de títols ben nous que encara estan a les cartelleres dels cinemes.

Popcornflix gaudeix de més de 1500 títols entre els quals s'hi inclouen obres romàntiques, d'acció, de comèdia, de terror, familiars, cinema estranger i drames. Igualment, té algunes mostres de cinema 'amateur' i pel·lícules originals de la mateixa pàgina. Cal destacar també la comoditat de fer-la servir: no cal que et facis cap compte de Popcornflix, només hauràs de seleccionar la pel·lícula desitjada per veure-la.

2. Gnula.nu

En cas que estiguis buscant les millors pàgines per tal de visualitzar llargmetratges de franc i en línia, aquesta web és perfecta: va néixer l'any 2013, i des d'aquell moment ha anat incrementant l'oferta que té de pel·lícules, que es poden veure en alta definició sense problemes, a més de poder triar la llengua en què tenim ganes de visualitzar els seus títols.

1. Crackle.com

Al capdamunt de tot del llistat de millor lloc per visualitzar llargmetratges de franc a través d'internet hi tenim Crackle, un web que s'ha associat amb Sony Pictures i que gaudeix de centenars de títols que pots veure sense haver de pagar, alguns dels quals són molt cèlebres i també es coneixen amb el nom de 'blockbusters'.

Es tracta de llargmetratges de gran qualitat que són tota una joia en qualsevol pantalla o monitor. Si vols gaudir dels títols del catàleg d'aquesta pàgina, hauràs de veure algun anunci, com passa també en diverses de les pàgines que hem dit abans, però es tracta de publicitat força breu que no t'interromprà gaire. 


Comentaris

envia el comentari