Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La pista de gel és una de les atraccions anuals del Nadal a Reus.

Reus s'omple d'activitats i espectacles en l'últim cap de setmana abans de Nadal

A les portes del solstici d'hivern, el Mercat de Nadal diu adéu aquest cap de setmana | El gran elefant Hathi arribarà demà a la ciutat, en un espectacle itinerant i per a tots els públics

La pista de gel és una de les atraccions anuals del Nadal a Reus.
La pista de gel és una de les atraccions anuals del Nadal a Reus. | Laia Solanellas

Les dates assenyalades i nadalenques s'apropen inexorables i Reus viu immersa en aquell ambient tan especial. El Mercat de Nadal, que aquest cap de setmana dirà adéu, i fins a l'any vinent, la pista de gel o diversos espectacles programats segueixen fent les delícies de la ciutadania del Baix Camp.

Precisament, la prèvia al Nadal i Sant Esteve es presenta alegre i plena d'actes, i amb un toc fins i tot exòtic, amb l'arribada a la ciutat de l'espectacle itinerant 'Hathi', un gran elefant vermell i articulat que recorrerà els carrers ganxets. El solstici d'hivern, cèlebre a Reus, o el concert de nadales al Mercadal ompliran de gom a gom un gran cap de setmana, que ja comença.

1.675 alumnes reusencs patinaran a la pista de gel

L’Ajuntament de Reus, en el marc de la campanya nadalenca 2019 ‘Reus és Nadal’, ha impulsat l’accés gratuït de diferents col·lectius d’infants i joves de la ciutat a la zona de lleure de la plaça de la Llibertat, on són la pista de patinatge sobre gel i diverses atraccions de fira.

A través de la regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística i amb la col·laboració de N-Ice skating, l’empresa responsable de la pista de gel, es preveu que un total de 1.675 alumnes de 29 escoles d’educació primària i secundària de Reus gaudeixin sense cost d’aquesta experiència, des del passat 2 de desembre i fins al pròxim 10 de gener.

Alhora, la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, de la mà del Grefic, el Gremi de firaires, ha distribuït fins a 1.250 vals gratuïts per a nens i nenes en situació de risc o vulneració social. El gremi, enguany, han incrementat la seva donació respecte al 2018, quan va donar 1.000 tiquets.

Imatge del gran elefant Hathi, gran element mòbil del Centre de Titelles de Lleida
Imatge del gran elefant Hathi, gran element mòbil del Centre de Titelles de Lleida | Cedida

Hathi, el gran elefant, arriba a Reus

Demà dissabte, 21 de desembre, els carrers de Reus viuran una experiència ben animal i sorprenent. L’espectacle itinerant 'Hathi', del Centre de Titelles de Lleida, arribarà a la capital del Baix Camp amb el seu gran elefant, en el marc de la campanya de Nadal 2019.

A partir de les 19.00 hores, l’animal s’obrirà pas ferm i solemne, per animar la tarda a passejants i curiosos. Acompanyat per un guia i cuidador, Hathi pretén captivar grans i petits amb la seva majestuositat física i el seu elegant caminar, tot a ritme de música hindú.

Un gran espectacle que vol fomentar el respecte als animals, el medi ambient i la natura, través d’un mamífer emblemàtic i molt i molt respectat, fins i tot sagrat. Hathi arriba a Reus ple de moviment i color, afable i pesant. Però no patiu, no és de témer si se'l tracta amb estima i respecte.

També et pot interessar