Imatge d'una orquestra infantil

Uns 200 alumnes es reuniran a la 17a Trobada d'Orquestres de Nivell Elemental, a Vila-seca

Dissabte, 23 de febrer, nens i nenes d'arreu de les comarques de Tarragona oferiran un concert conjunt a l'Auditori Josep Carreras

Fins a 200 alumnes i professors de deu escoles de música i conservatoris de la regió de Tarragona es donaran cita el pròxim dissabte, 23 de febrer, a la 17a Torbada d’Orquestres de Nivell Elemental que se celebrarà a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, a la comarca del Tarragonès.

En la jornada, organitzada pel Conservatori Municipal de Música de Vila-seca, es reuniran nens i nenes d’arreu de les diverses escoles musicals i conservatoris del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Deu centres de la regió ompliran de música Vila-seca

Concretament, hi participaran les orquestres de les escoles municipals de música d’Altafulla, la Selva del Camp, Móra d’Ebre, el Morell i Salou; a més de l’Escola de Música del Centre de Lectura de Reus i els Conservatoris de Reus, Tarragona, Tortosa i Vila-seca.

La Trobada d’enguany començarà a les tres de la tarda, amb la rebuda de totes les formacions musicals i, després, s’iniciaran els assajos col·lectius per preparar el concert del vespre, que tindrà lloc a les 19.00 hores a l’Auditori Josep Carreras.

violinista-esther-yoo
La nord-americana Esther Yoo, la violinista més jove premiada al Concurs Internacional de Violí Jean Sibelius | estheryooviolin.com

 

La jove violinista Esther Yoo actuarà a Tarragona

El mateix dissabte 23 de febrer, a les 21.00 hores, el Teatre Tarragona acollirà el concert de la violinista nord-americana Esther Yoo, una jove i virtuosa intèrpret premiada al Concurs Internacional de Violí Jean Sibelius.

Yoo interpretarà el ‘Concert per a violí i orquestra, opus 47’, del mateix Sibelius, i la ‘Simfonia número 8 de Dvórak, opus 88’, molt ben acompanyada per l’Orquestra Simfònica Camera Musicae de Tarragona.

També et pot interessar: