Pla general d'un grup de manifestants unionistes davant la Comandància de la Guàrdia Civil

Unes 200 persones es manifesten a Lleida a favor de la unitat d'Espanya

S'han sentit crits de «no som feixistes, som espanyols», o «els carrers seran sempre nostres»

Unes  200 persones s'han concentrat aquest dissabte al vespre davant la Comandància de la Guàrdia Civil de Lleida per donar el seu suport al cos i a favor de la unitat d'Espanya.

La majoria dels manifestants han estat joves de la ciutat, i també famílies i algunes persones grans, que han fet onejar banderes d'Espanya i  han cridat consignes com «Visca Espanya i visca Catalunya», «Torra a prisió!», «Aquesta és la nostra policia» i a favor de la Guàrdia Civil.

Un caire festiu molt marcat

Posteriorment,  la concentració s'ha desplaçat fins a la Subdelegació del govern espanyol i ha acabat davant la Paeria. La manifestació ha tingut un caire festiu molt marcat en què, durant el recorregut, els participants han cantat i ballat l'himne d'Espanya i altres temes com «Visca Espanya» de Manolo Escobar, entre altres.

Prop d'un centenar de les persones que, en primer lloc s'havien aplegat davant la comandància de la Guàrdia Civil, més tard s'han desplaçat fins a la Subdelegació on han tornat a expressar el seu suport, aquesta vegada, vers la Policia Nacional  que aquests dies custodia l'edifici arran de les protestes per la sentència del judici de l'1-O.

Una bandera d'Espanya en un fanal

Durant el recorregut també s'han sentit crits de «no som feixistes, som espanyols», o «els carrers seran sempre nostres». En aquest punt, un grup de manifestants també s'ha adreçat a una patrulla dels Mossos d'Esquadra, al crit de «aquesta també és la nostra policia».

Minuts més tard, la marxa s'ha desplaçat fins davant la Paeria, a l'avinguda de Blondel, on un dels manifestants ha penjat una bandera d'Espanya a un fanal, ubicada davant l'edifici. La concentració ha finalitzat davant la Paeria. Allí molts dels manifestants han marxat mentre que un grup petit de joves han continuat la marxa per altres carrers de la ciutat.