Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Escena de El Oficial y el Espía de Roman Polanski

2020 comença potent al cinema: Eastwood i Polanski estrenen pel·lícula el primer dia de l'any

Les millors pel·lícules que arribaran aquest any 2020

Tom Cruise amb un dels avions de Top Gun: Maverick
Tom Cruise, estrella de Top Gun: Maverick | Cedida
 

Encetem any aquest dimecres 1 de gener i cinematogràficament, el 2020 fa molt bona pinta, molt millor que el 2019 que ja hem deixat enrere. Després de repassar les deu millors pel·lícules que hem pogut gaudir durant els pròxims mesos és moment de repassar les estrenes de la setmana que, un cop més, arriben dimecres a Ocine Les Gavarres coincidint amb què és dia festiu.

  

Abans, però, us avancem algunes de les històries que arribaran aquest 2020 a les cartelleres de cinema i que omplen de dates assenyalades el calendari anual de cites imprescindibles amb el setè art. Així doncs, entre el més destacat hi trobem 'Deep Water', thriller eròtic d'Adrian Lyne amb Ben Affleck i Ana de Armas,  'Tenet', la nova de Christopher Nolan, 'Sin tiempo para morir', la nova (i última de Daniel Craig) de James Bond, 'Top Gun Maverick', una nova versió de 'West Side Story' o 'Way Down', de Jaume Balagueró.

'The Eternals', la nova saga de Marvel

Margot Robbie a 'Aves de presa'
Margot Robbie a 'Aves de presa' | Cedida

Els superherois tornen amb força aquest any després d'una frenada (programada) durant la segona meitat de 2019. Harley Quinn, la xicota del Joker estrena pel·lícula pròpia ('Aves de presa'), tindrem pel·lícula de  'La Viuda Negra', 'The Eternals' de Marvel amb Angelina Jolie, 'Wonder Woman 1984', 'Los Nuevos Mutantes',  'Morbius', 'Venom 2' o 'BloodShot' amb Vin Diesel.

Trolls, Mulan i Minions, entre els protagonistes més animats

Mulan en versió humana
'Mulan' | Cedida

  

També podrem veure, aquest 2020, la nova entrega de Fast&Furious, la versió humana de 'Mulan'  de Disney,  'Fonzo', biopic d'Al Capone, 'The Last Duel' de Ridley Scott, amb Matt Damon i Adam Driver, nova versió de 'Dune', l'estrena com a director de Viggo Mortensen ('Falling'), la nova de Sofia Coppola ('On the Rocks'), de George Clooney ('Good Morning Midnight') i 'Mank', l'esperat retorn de David Fincher. Destaca també 'Godzilla Vs Kong'  o la preqüela de  'The King's Man' així com 'Trolls 2', 'Minions 2', 'Sonic: la película','Scooby'  o  'Soul' de Pixar en el terreny de l'animació.

  

Més títols per enguany:  'Ofrenda a la tormenta'  és la tercera part de la trilogia de Baztán, 'Historias lamentables', la nova pel·lícula de Javier Fesser ('Campeones'), 'Bajo cero', un thriller d'acció amb Javier Gutiérrez, 'No matarás', amb Mario Casas, 'Jungle Cruise', de Jaume Collet-Serra,  'Red de Espías', amb Penélope Cruz o una nova entrega de  'Piratas del Caribe'.

  

Prepareu les crispetes que tot apunta que el 2020 pot ser un gran any des del pati de butaques.