Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Coworking al Carrer de Pallars 193 de Barcelona

El 2021 Barcelona serà la ciutat dels coworkings

Barcelona serà la capital d'excel·lència dels espais de coworking a causa de l'àmplia oferta: el districte 22@, l'expansió tecnològica, la connectivitat, els incentius de les empreses start-ups i els nous models de treball

El 2021 Barcelona serà la ciutat dels coworkings.  Hi ha moltes raons per considerar la ciutat comptal com la capital d'aquesta modalitat de treball, que permet treballar de manera individual en un espai compartit per altres professionals de diferents sectors i disciplines, fomentant així el desenvolupament de projectes comuns i la retroalimentació d'aquests. T'expliquem els motius principals del pronòstic.

  

Gran oferta d'espais de coworking

La gran oferta de coworking es deu a l'alt preu del lloguer habitual d'oficines, com també es pot apreciar en els lloguers dels habitatges. El mercat immobiliari segueix novament en creixement però falten immobles en part a causa de la sobrepoblació.

El coworking és la solució per a molts autònoms i noves empreses, perquè paguen un preu relativament baix per bones ubicacions i molts serveis. A més d'això, els centres de coworking són característics pel seu estil i disseny, donant una imatge als clients de professionalitat i elegància.

  

El districte 22@

El nivell d'innovació és tan elevat en aquest districte perquè  diverses empreses, centres d'investigació i universitats treballen junts per arribar al millor resultat possible.  Aquesta zona atrau moltes noves empreses i companyies ja veteranes, no hi ha lloc per a totes en el districte. Per això, opten per llogar llocs de coworking.

  

D'altra banda els sectors potencials de districte s'assemblen als camps als quals es dediquen els consumidors de coworking, habitualment nòmades digitals. Aquests camps professionals són Media, Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Energia, Disseny i Tecnologies Mèdiques.

El coworking permet treballar de manera individual en espais compartits
El coworking permet treballar de manera individual en espais compartits | Cedida

Startups

Moltes empreses busquen negocis amb bones idees com les startups per invertir.  Les startups són clars exemples de col·laboració, la creativitat i el talent.

Els valors mencionats prèviament estan presents als espais de coworking, on s'organitzen esdeveniments after-works, tallers i de més activitats per fomentar el sentiment de comunitat i millorar les seves networkings. A més un problema crucial de les startups és el pressupost, per això opten per aquesta modalitat d'espais de treballs.

  

Una ciutat ben connectada

Com ja saps  des de Barcelona es pot viatjar per terra, aire i mar.  També és una ciutat on es pot gaudir tant de la platja com la muntanya.

  

Per terra, pots desplaçar-te per Espanya en tren, cotxe o AVE. Per l'aire, els vols per a destinacions europees són barats i diaris. A més hi ha vols directes a Nova York, Dubai, Tailàndia o Tel Aviv. Per la mar, Barcelona té accés directe al Mediterrani.