Demanen 25 anys de presó per un home que va matar el marit de la seva exparella a Riudecanyes

L'assassí va aprofitar l'estat de vulnerabilitat de la víctima que havia estat bevent alcohol i prenent estupefaents

El pròxim dimarts, 9 de juliol, l'Audiència Provincial de Tarragona acollirà el judici d'un home acusat de matar el marit de la seva exparella a Riudecanyes; la fiscalia demana fins a 25 anys de presó per a l'assassí, en una sentència que decidirà un jurat popular.

Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de quatre de la tarda del 24 de març del 2018, quan l'acusat es va dirigir en un bar on es trobava la víctima i després d'estar una estona bevent cervesa i conversant fins ben bé un quart de sis de la tarda, va demanar a la víctima que l'acompanyés a casa. Seguidament,  i «amb ànim de prendre-li la vida», es va aprofitar de l'estat de vulnerabilitat de la víctima, conseqüència del consum d'alcohol i cocaïna, i amb el cotxe es van dirigir en una explotació porcina de la localitat, on treballava l'acusat.

Pallissa i estrangulament amb l'únic objectiu de matar-lo

Un cop a la finca en qüestió, l'assassí va apallissar violentament la víctima i el va asfixiar, «amb l'objectiu de causar-li la mort», i a continuació, el va posar al maleter del cotxe i el va traslladar a un parc proper on tenia intenció de deixar el cos. No obstant això,  en arribar al parc es va adonar que encara seguia viu, i el va tornar a estrangular fins a matar-lo definitivament.

D'aquesta manera,  l'acusació pública demana per al processat una pena de 25 anys de presó i indemnitzacions a la família de fins a 440.000 euros per un delicte d'assassinat.