Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'una platja amb sol

Segueix la calma aquest diumenge amb temps per gaudir a l’aire lliure

Segueix el fred de nit i primeres hores i ambient càlid al migdia. Aquesta matinada haurem de canviar l’hora

Imatge d'una platja amb sol
El sol seguirà dominant en general diumenge | Redacció

Aquest diumenge hi haurà pocs canvis en el temps i seguirem amb un dia plàcid i força radiant per aprofitar a l’aire lliure, però hi haurà petits matisos, sobretot a partir de la tarda. Seguirà el fred a primera hora i l’ambient suau o càlid al migdia arreu. No oblidem que aquesta matinada de diumenge canviem l’hora, ja que entrem a l’horari d’hivern, és a dir, a les tres tornaran a ser les dues i, per tant, dormirem una hora més. A primera hora sortirà el sol abans, però a la tarda serà de nit abans de les set.  

Pel que fa a l’estat del cel, el sol serà el clar dominador, però amb petits canvis. Les boires matinals es mantindran, mentre que els núvols baixos de la costa duraran més estona i afectaran més zones a primeres i últimes hores del dia, però sense més conseqüències. A més, circularan algunes bandes de núvols alts i prims per tot arreu que a partir del vespre aniran a més per Ponent. 

Temperatures idèntiques amb molt contrast tèrmic

Si ens fixem en les temperatures, es mantindran sense canvis amb nits fredes i migdies molt agradables. Un ambient típicament de tardor que farà que de matinada i a primeres hores ens haguem de tornar a abrigar, ja que els termòmetres baixaran dels 10º a l’interior i dels 15º a la costa.

No obstant, a mesura que avanci el dia les temperatures pujaran ràpidament i moltes màximes se situaran entre els 20º i 25º de nou. Per tant, el contrast tèrmic entre el dia i la nit serà molt marcat, arribant a ser de fins a 20 graus de diferència entre les màximes i les mínimes en alguns punts de l’interior i el Pirineu. Un temps, sens dubte, de constipats. 

Alguns canvis per començar la setmana vinent

Pel que fa a la propera setmana, el pas de línies frontals desgastades entre dilluns i dimecres faran que hi hagi alguns intervals de núvols i ruixats al Pirineu que, de cara a dimecres, podrien arribar a més comarques amb temperatures semblants o amb tendència a baixar. Sembla que arribarien canvis de cara al cap de setmana llarg de Tots Sants amb més ruixats i una nova baixada dels termòmetres.