Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un autobus a Vila-seca

Prop de 3.000 persones utilitzen el nou servei d'autobús de Vila-seca un mes després de la seva implementació

La nova línia connecta els tres nuclis de població del municipi

Imatge d'un autobus a Vila-seca
El nou servei ha permès comunicar els tres nuclis poblacionals del municipi | Cedida
 

El servei d'autobusos de Vila-seca presenta unes bones xifres de passatgers. Un mes després de la implantació del servei de bus al municipi, prop de 3.000 usuaris han utilitzat les línies que conformen la 'Mobilitat Vila-seca', tal com ha detallat el consistori.

Concretament, es tracta d'un total de 2.949 usuaris que, durant la seva implantació el passat 1 de juliol, han fet servir les línies d'autobús que connecten els tres nuclis urbans en què està dividit el municipi —la Plana, la Pineda i Vila-seca— per accedir, entre altres, als respectius llocs de treball i als diversos equipaments.

Els usuaris, molts més durant els dies laborables

El servei de transport públic s'estructura en quatre línies, on, de totes, la que més afluència de passatgers ha tingut és la línia 1, amb 1.431 passatgers, que suposa un 48% del total. El dia amb major afluència de gent va ser el passat 23 de juliol  amb 179 passatgers. Dels 2.949 usuaris, 2.384 ho van ser en dies laborables i la resta, en caps de setmana i festius.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Vila-seca  ha recordat que el recorregut del bus consta de 27 parades i que, en temporada alta, de març a novembre, es realitzaran 18 expedicions de Vila-seca a la Pineda i 11 a la Plana. En temporada baixa, en canvi, tindrà 13 expedicions, de dilluns a divendres, a la Pineda i 8 a la Plana. Dissabtes i festius seran 8 i 3 expedicions respectivament.

Aquest servei municipal de transport públic ha estat fruit del  conveni que es va signar entre el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Vila-seca i l'empresa T. i J. Plana - Empresa Plana, SL; per millorar la mobilitat al municipi implementant línies regulars de transport.