URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Més de 500 persones donen l'últim adéu a Maria Rosa, mare de Sergi Roberto

Josep Maria Bartomeu i Gerard Piqué, entre més de 500 persones, han acompanyat la família al tanatori

Sergi roberto i Coral Simanovich entren al tanatori de Reus.
Sergi Roberto i Coral Simanovich entren al tanatori de Reus amb el pare del jugador i la seva germana. | Àngel Ullate

Més de 500 persones han volgut donar suport a Sergi Roberto i la seva família en el funeral de la seva mare, Maria Rosa Carnicer, que va morir aquest dissabte després d'una llarga malaltia. El jugador reusenc del Barça ha entrat a la parròquia de Crist Rei acompanyat del seu pare, la seva germana i la seva dona, la model Coral Simanovich. El president del club, Josep Maria Bartomeu, així com el jugador Gerard Piqué, han visitat Roberto i la seva família al tanatori.

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Desenes d'amics i familiars acompanyen Sergi Roberto en el dol per la mort de la seva mare

La parròquia de Crist Rei de Reus s'ha omplert de gom a gom per acomiadar Maria Rosa Carnicer, mare del jugador reusenc del Barça Sergi Roberto. Amics i familiars s'han aplegat per donar l'últim adéu a Carnicer, que va morir aquest dissabte a conseqüència de la malaltia que patia, l'ELA. El funeral ha començat a les 16.00 hores i Roberto hi ha assistit acompanyat del seu pare, la seva germana i la seva dona, la model Coral Simanovich. 

Desenes de persones a l'església de Crist Rei de Reus.
Desenes de persones a l'església de Crist Rei de Reus, on s'ha celebrat el funeral de Maria Rosa Carnicer. | Àngel Ullate

També s'hi han pogut veure personalitats com l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, el regidor d'esports, Pep Cuerba, o el representant Josep Maria Orobitg. Companys d'equip de Roberto com Gerard Piqué van visitar la família al tanatori, així com el seu president, Josep Maria Bartomeu. Malgrat tot, el club i el primer equip han enviat una corona de flors que ha acompanyat el fèretre. 

Entrada del fèretre de Maria Rosa Carnicer a la parròquia de Crist Rei de Reus.
Entrada del fèretre de Maria Rosa Carnicer a la parròquia de Crist Rei de Reus. | Àngel Ullate


Comentaris

envia el comentari