Més de 500 treballadors de Mercadona guanyen més 2 milions d’euros amb la Loteria de Nadal

Els treballadors de l’establiment de Laguna del Duero, a Valladolid, van comprar 340 dècims del cinquè premi

Algunos trabajadores de Mercadona en una imagen de archivo
Imatge d'arxiu de trebal | cedida

Els veïns de Laguna de Duero, a Valladolid, han rebut una de les múltiples bones notícies repartides durant el sorteig de la Loteria de Nadal. En aquest municipi s'ha entregat el cinquè dels cinquens premis que s'han entregat, el qual es premiava amb el número 03.278 i que entregava 60.000 euros per cada dècim que es tingués a disposició.

La gran sorpresa ha aparegut quan s'ha identificat que mig centenar dels agraciats són treballadors en actiu del supermercat Mercadona, els quals s'han emportat el mencionat premi. Entre tots els guanyadors es van repartir 340 dècims que van adquirir a l'administració de loteria que s'ubicava al carrer Miguel Delibes. La xifra impacta quan es coneix que, entre tots ells, han acumulat un total de 2,04 milions d'euros.

Se'ls van quedar tots

La responsable del punt de distribució encarregat de donar alegria als treballadors del centre comercial de Laguna de Duero ha reconegut que «no sabem ni el que ens ha tocat». Els guanyadors s'han mostrat eufòrics per la gran notícia, que els ha fet començar les festes nadalenques amb una alegria probablement inesperada.

Paqui Mucientes, l'altra encarregada de l'administració, ha explicat que, en els vuit anys que porta treballant, «no havia repartit mai un premi així», confessant que és una alegria «que no es pot expressar». No obstant això, sembla que l'establiment es troba en un moment de fortuna, ja que s'ha donat a conèixer que, durant el juny, també es va entregar un segon premi de loteria, el que la treballadora ha confessat, amb alegria, que «és increïble».

Pots consultar aquí tots els premis de la Loteria de Nadal del 2017


Comentaris

envia el comentari