Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Hospital Comarcal d'Amposta

Fins a 57 persones ateses per un cas d'intoxicació alimentària a Amposta

Tots els afectats han rebut l'alta mèdica, menys un nadó de 19 mesos, derivat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa

Hospital Comarcal d'Amposta
Hospital Comarcal d'Amposta | Google Maps

 

Fins a 57 persones han estat ateses per una intoxicació alimentària a la ciutat d’Amposta, al Montsià. Segons ha avançat ‘EbreDigital.cat’, a través d’informacions del Departament de Salut, els primers símptomes haurien aparegut després d’un dinar particular a la mesquita del municipi.

A hores d’ara, totes les persones afectades han rebut l’alta, exceptuant el cas d’un nadó de 19 mesos, traslladat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

[predef]tarragona-digital-app-180[/predef]

Un dinar amb 120 dones i nens

Salut investiga l’origen d’aquesta afectació, que es va produir arran d’un dinar multitudinari on van participar unes 120 persones —només dones i nens, apunta el mitjà ebrenc— les quals, hores més tard, van començar a patir vòmits, nàusees, diarrees i, en alguns casos, febre.

L’Hospital Comarcal d’Amposta va rebre fins a 55 pacients, mentre que dues persones van ser derivades al Verge de la Cinta. Onze dels afectats, instants més tard, també van ser traslladats a la capital del Baix Ebre i repartits entre l’Hospital Verge de la Cinta i la Clínica Terres de l’Ebre, per manca d’espai.

Vigilància epidemiològica n'investiga l'origen

Segons ‘EbreDigital.cat’, l’hospital d’Amposta ja ha comunicat avui dimecres, 31 de juliol, el brot de gastroenteritis al Servei d’Urgències de Vigilància Epidemiològica de Catalunya, que intentarà esbrinar-ne l’origen.