Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Les 60 preguntes ideals per conèixer algú més en profunditat

Un recull interessant i original de tot allò que pots demanar-li a l’altra persona per descobrir-ne més coses
Un recull de diverses preguntes que t'ajudaran a conèixer millor qui vulguis
Un recull de diverses preguntes que t'ajudaran a conèixer millor qui vulguis | Psicología y Mente

 

Qualsevol psicòleg té una sèrie d’instruments diversos que poden servir-li per tal de saber més bé com es comporten els individus o la classe de personalitat  que tenen.

Ara bé, tothom que sigui aliè a la psicologia també pot disposar de fórmules interessants per tal d’aprofundir més en el coneixement dels individus del seu voltant. Hi ha una tècnica força assequible per saber més coses sobre la gent del nostre voltant: una sèrie de preguntes formulades amb l’objectiu de conèixer millor algú en concret.

  • També et pot interessar: Les 30 preguntes per endinsar-se en les intimitats de les parelles

Les preguntes ideals per aconseguir conèixer millor una persona

Un diàleg entre dos individus pot ajudar a assolir diverses metes i funcions: cooperar, enganyar, divulgar dades concretes i, a més, esdevenir un context idoni per acostar-nos a la personalitat de l’altre i per formular les nostres hipòtesis sobre ell.

Així doncs, et plantegem un recull de 60 preguntes que et poden servir per aprofundir més en la personalitat d’una persona  i que et podrien servir per teixir un entorn de confiança ràpidament.

  • També et pot interessar: Les 40 preguntes més incòmodes que pots fer

Què es pot preguntar per conèixer en profunditat algú?

Aquestes preguntes ens podrien limitar a l’exhaustivitat i l’escrupolositat dels psicòlegs que duen a terme la seva professió però, a banda d’observar les reaccions de l’altre quan se li plantegen determinades preguntes i frases, això igualment servirà perquè puguem tenir converses més interessants i, probablement, aconseguirem que l’altre pugui sincerar-se i obrir-se més amb nosaltres.  

La nostra recopilació de preguntes podria anar-se ampliant sense fi, perquè poden ser molt i molt variades. N’hem triat diverses que poden ser-te útils però no cal dir que no és necessari que les utilitzis absolutament totes —perquè semblaria que estiguessis fent un interrogatori i no mantenint una conversa!

Encara que les pots formular en l’ordre que més et vingui de gust, recomanem que deixis pel final les que són més personals. Sigui com sigui, gaudeix del procés que implica conèixer algú!

 

  • Article relacionat:  Les 14 millors pel·lícules sobre intel·ligència emocional