La Guàrdia Urbana estima la xifra d'assistents a la Diada en 600.000 persones

És la segona més baixa dels registres pel cos policial barceloní

Segons la Guàrdia Urbana, 600.000 persones han assistit avui a la jornada de la Diada de Catalunya | Redacció

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha xifrat al voltant de 600.000 les persones que han participat aquesta Diada en la manifestació convocada per l'ANC. Aquesta és la segona xifra més baixa de les estimades pel cos policial barceloní en una mobilització impulsada per l'entitat en un Onze de Setembre.

Es tracta de la segona xifra més baixa des del 2016

La xifra més baixa va ser la de l'any 2016, quan l'entitat va plantejar mobilitzacions descentralitzades en diferents ciutats i la Guàrdia Urbana va estimar en 540.000 persones els participants a la capital catalana. Els dos últims anys, el cos policial va xifrar les mobilitzacions en al voltant d'un milió de persones. La de la Guàrdia Urbana és l'única xifra oficial que es fa pública, ja que des de l'any passat la delegació del govern espanyol va decidir no fer la seva estimació.

També et pot interessar...


Comentaris
Sónia dee de Lucerna
Segur que son més!
Albert
La foto és de plaça Espanya 5 hores abans de començar la manifestació. Quina manera de enganyar-nos i manipular-nos.
Gerd
Wir waren vor Ort, es waren weit mehr als 600 000 friedliche Menschen. Zudem kommt noch, dass es am Tag davor bis in den späten morgen wie aus Eimer geregnet hat. Ich kann mich auch erinnern, dass im letzten Jahr die Zahlen auch nach unten manipuliert wurden. Dieses Jahr werden die Zahlen von 2017 dann nach oben dargestellt und die aktuellen nach unten, das ergibt rechnerisch dann eine große Differenz, wie sie von spanischer Seite gerne gesehen würde. Das ändert jedoch nichts an der Wahrheit!!

envia el comentari