IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els set llocs espanyols plens d'històries paranormals on passaràs molta por

En aquests edificis han succeït coses molt estranyes que han posat a molts la pell de gallina

Hospital del Tórax, en Terrassa.
Hospital del Tòrax, a Terrassa | cedida 

Moltes llegendes urbanes parlen de successos paranormals i hi ha mil històries que ens arriben sobre fets estranys i únics. D'altra banda, Internet també ha estat font d'informació d'aquestes novel·les terrorífiques. La diversitat de fonts provoca que augmenti encara més la quantitat de fets il·lògics que arriben a les nostres orelles.

La por i l'autosuggestió han portat a milers de persones a afirmar que han viscut successos que no tenen cap explicació, però realment la causa és més lògica del que sembla. Per molt escèptic que siguis, hi ha deu llocs a Espanya que ficarien la pell de gallina a qualsevol. T'atreveixes a visitar-los?

7 llocs terrorífics d'Espanya per als més valents

Les experiències paranormals són cada vegada més comuns, així com els retrobaments amb persones estimades o entitats que no pertanyen a aquest món. A més, moltes persones s'atreveixen a visitar aquests llocs tan terrorífics que tan sols ficar un peu ja et podrien fer tremolar de por. 

  

7. El Torbiscal, Sevilla

Edificio en la localidad de El Torbiscal, en Sevilla.
Edifici a la localitat El Torbiscal, a Sevilla | cedida

En aquesta localitat abandonada que està a prop d'Utrera, a Sevilla, hi ha un petit terreny de 1000 hectàrees que va tenir èxit al segle XX, però més tard va decaure. Actualment, no hi ha cap habitant i els edificis estan abandonats.

A banda de les cases que estaven plenes de vida i ara tan sols queden les restes personals dels propietaris, també hi havia un teatre i una escola. Tanmateix, el silenci de la localitat et pot arribar a tallar la respiració. 

6. Belchite, Saragossa

Pueblo abandonado de Belchite, en Zaragoza.
Poble abandonat de Belchite, a Saragossa. | Imatge de: Escapada Rural.


Els qui adoren el misteri han de parar en aquest poble que va estar ple de vida durant la Guerra Civil, però sembla que hagi patit una maledicció d'ençà que el 1375 va patir tres incendis que el van trastocar per sempre. «Poble vell de Belchite, ja no et rodegen els pastors, ja no s'escoltaran les jotes que cantaven els nostres pares», aquestes paraules podrien ser d'un trist epitafi que avisaria els viatgers.

5. Estació de tren de Canfranc, Osca

Estación de tren de Canfranc, en Huesca.
Estació de tren de Canfranc, a Osca | cedida

Si en algun lloc hi ha milers d'històries amagades, és a les estacions de tren. Aquesta visita t'emocionarà i coneixeràs l'origen d'innumerables històries de fantasmes. L'edifici es va crear l'any 1928 i encara es poden trobar trens d'època. El lloc està completament abandonat i et podria fer molta por, sobretot a la nit.

4. Preventorio de Aguas de Bussot, Alacant

Preventorio de aguas de Bussot, en Alicante.
Preventorio de aguas de Bussot, a Alacant | Cedida

Aquest complex urbanístic i arquitectònic construït l'any 1816, es va convertir en un balneari i es va intentar reformar diverses vegades. No obstant això, sempre han sorgit diverses complicacions legals que han impedit la seva renovació o qualsevol altra edificació en aquell mateix lloc.

L'edifici és un dels llocs més famosos per aquells qui adoren els fets paranormals i la por, gràcies als passadissos de l'Hotel Miramar que és el principal edifici del complex.

3. Sanatori de Marina, Madrid

Pasillo del Sanatorio de Marina, en Madrid.
Passadís del Sanatori de Marina, a Madrid | cedida

El Sanatori de Marina, situat a Molinos, encapçala la llista de tots els edificis de Sierra de Guadarrama que transmeten sensacions estranyes. Tanmateix, molts no hi entren perquè hi ha diversos cartells penjats que adverteixen que està prohibit accedir i se sanciona amb 300€. L'edifici està conformat per llargs i obscurs passadissos pels quals passejaven pacients amb tuberculosis fins a l'any 1949, quan va tancar.

2. Fàbrica de nines de Segorbe, Castelló

Fabrica de muñecas en Segorbe, Castellón.
Fàbrica de nines a Segorbe, Castelló | cedida

Les nines de porcellana causen molta impressió quan no estan acabades o estan trencades. Aquí pots trobar molts caps, cames i trossos de nines que mai es van acabar de fabricar. L'edifici va ser abandonat a mitjans del segle XX i l'any 2011 es va caure el sostre pel seu mal estat de conservació. Tot i això, encara perdura el misteri perquè ben segur que no hi ha res pitjor que una nina de porcellana.

1. Hospital del Tòrax, Terrassa

Interior del Hospital del Tórax, en Barcelona.
Interior de l'Hospital del Tòrax, a Terrassa | cedida

No et pots quedar sense visitar l'hospital abandonat més famós de tota Espanya, on s'han viscut successos paranormals, rituals satànics i altres misteris que sembren el pànic i l'horror. De fet, anteriorment, pels seus passadissos també passejaven pacients amb tuberculosi.

Encara que això no és el pitjor perquè una de les característiques d'aquest hospital és que molts malalts morien allà o se suïcidaven des de la novena planta del jardí que es va acabar coneixent com «la jungla».

El complex va tornar a sortir a la llum quan un jove va sostreure, l'any 2003, un fetus que s'havia conservat. Fins i tot, molts asseguren que a la cinquena planta es guardaven restes dels humans. Inclús, l'hospital és motiu d'estudi dels parapsicòlegs. Així que ja saps on has d'anar si vols viure una nit terrorífica.


Comentaris

envia el comentari