Un ferit lleu en un accident de quatre vehicles a l'N-340, al Perelló

No consten ferits i hi ha retencions en tots dos sentits, sobretot més importants en direcció nord

Nou accident a la N-340. En aquesta ocasió, quatre vehicles s'han vist implicats en el punt quilòmetric 1.105, a la zona del Perelló, població ubicada al Baix Ebre. Trànsit assegura que hi ha un ferit lleu, que ha estat traslladat a l'Hospital Verge Cinta de Tortosa per a que evaluin el seu estat de salut. 
 
Encara que hi ha hagut retencions en tots dos sentits de la carretera N-340, especialment en direcció nord, on s'han vist fins a 4 quilòmetres de retenció, a hores d'ara la circulació ja està normalitzada, segons Trànsit. 
 

Un camió de fertilitzant bolca a l'N340, a Alcanar

La carretera N-340 va ser protagonista d'un altre accident aquest dilluns passat dia 23 de juliol, quan un camió ple de fertilitzant va bolcar al quilòmetre 1.069, a la zona d'Alcanar. El camió transportava fertilitzant fitosanitari quan es va desviar de la seva posició i va bolcar. Tot i això, no hi va haver ferits i el conductor va resultar il·lès, encara que els serveis mèdics li van fer un reconeixement al mateix lloc dels fets per assegurar-se que el seu estat de salut era òptim i que no era estrictament necessari ni urgent traslladar-lo a cap hospital. 
 

El vehicle va patir una ruptura al dipòsit de gasolina

El vehicle va quedar al voral de l'N-340 amb una ruptura al dipòsit, motiu pel qual s'ha produït una fuga de gasolina que els Bombers van haver de netejar ràpidament per evitar problemes de combustió. 
 
Afortunadament, la càrrega de fertilitzant no es va bolcar a la carretera. Fins al quilòmetre 1.069 de l'N-340 s'hi van desplaçar quatre dotacions de Bombers de la Generalitat i una ambulància del SEM. Aquest accident també va provocar retencions a la carretera, en tots dos punts, encara que s'agreujaven més en sentit Barcelona.