ARA MATEIX

🚧 Importants retards de Rodalies al Maresme per un tall a les vies

Un accident provoca fins a 10 km de retencions a la ronda Litoral de Barcelona

Un vehicle avariat també ha provocat al voltant de sis quilòmetres de cues a la ronda de Dalt
Un accident ha provocat fins a deu quilòmetres de retencions a la ronda Litoral | Cedida

 

Greus problemes per als conductors que circulen aquest dimecres al matí per la ronda Litoral de Barcelona. Com a conseqüència d'un accident s'han arribat a registrar fins a deu quilòmetres de retencions a la via, entre Sant Adrià de Besòs i el Port, en direcció al riu Llobregat. 

 

 

El Servei Català de Trànsit (SCT) també ha informat que, per un vehicle que ha patit una avaria, i que ja ha estat retirat, també s'han acumulat uns sis quilòmetres de retencions a la ronda de Dalt. Concretament, les cues s'han format entre el Nus de la Trinitat i Vallcarca, també en sentit Llobregat. A més, els problemes s'han estès a la Porta Nord, des de Santa Coloma de Gramenet. 

 

Retencions de 10 km a la ronda de Dalt

La informació actualitzada del trànsit de les carreteres catalanes es pot consultar a la pàgina web del SCT, des d'on informen de tots els tipus de retencions. Durant el matí d'aquest dimecres 6 de març, diversos punts d'accés a la ciutat de Barcelona s'han vist afectats. Per una banda, l'accident a la Ronda Litoral que ha provocat deu quilòmetres de retencions, en sentit Llobregat, ja que han hagut de tallar un carril de la via.

 

Per una altra banda, també s'han vist afectats els túnels de Vallvidrera a causa d'un accident de trànsit a la Ronda de Dalt. Aquesta incidència ha provocat retencions en tos dos sentits de la circulació entre Valldoreix i la Boca Nord. Tanmateix, la darrera actualització del SCT indica que ha estat tallat un carril en direcció Besòs, provocant cues de quatre quilòmetres des d'Esplugues, amb retencions entre el Nus de la Trinitat i Sarrià de deu quilòmetres.

 

Crema de neumàtics als túnels de Vallvidrera

Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra al 'Tot Sant Cugat', a les vuit del matí han rebut un avís on se'ls ha indicat que un grup de manifestants s'ha concentrat als túnels de Vallvidrera, al seu pas per Sant Cugat, a primera hora i han cremat diversos neumàtics a la via. Tanmateix, quan els agents han arribat al lloc de l'incident, ja no hi eren, tampoc se sap l'autoria d'aquests fets, però ha provocat retencions en els dos sentits de circulació i el tall d'un carril cap a Terrassa.