Acord total entre Neymar i PSG

El diari 'L'Équipe' assegura que el brasiler ja sap què farà la propera temporada
Gerard Piqué i Neymar en un entrenament | Instagram / @neymarjr

Després del «Se queda» de Piqué a les xarxes, tot eren esperances a Can Barça, però quan el mateix jugador blaugrana va desmentir la informació en roda de premsa, afirmant que només era la seva opinió, les coses van tornar a girar-se a la contra pel Barça. Si les sensacions que arriben des de la concentració del Barça ja són prou negatives en relació al futur de Neymar, el diari ‘Sport’ apunta que des de França ja es parla d’acord total entre el PSG i Neymar.

‘L’Équipe’ afirmava que «tot sembla a punt, o gairebé, per tancar el traspàs del segle», i indicava que els grans detalls de l’acord ja estan tancats, amb un contracte de cinc anys i un sou anual de 30 milions d’euros. A l’espera que es tanquin les últimes pinzellades de la contractació de Neymar, totes les fonts que arriben de França coincideixen que el París Saint-Germain i el jugador estan totalment d’acord sobre les condicions econòmiques i el projecte esportiu.

 

En aquests moments, els executius del PSC estan intentant negociar amb el Barça l’abaratiment de l’operació per facilitar la sortida de l’estrella brasilera, amb un acord que seguiria sent de 222 milions d’euros però que evitaria el pagament d’impostos que comportaria el pagament si el jugador és qui ingressa la clàusula i que incrementaria el preu de l’operació fins al voltant de 300 milions d’euros.

 

Neymar està cada cop més a prop del PSG. | As

 

El diari ‘Sport’ apunta que les dues entitats podrien aplicar el model que ja van dur a terme quan el PSG va signar al jugador d'handbol francès Nicola Karabatic procedent del Barça. Seguint el model, els clubs acordarien una xifra superior a la clàusula que beneficiaria els dos clubs, satisfent les expectatives culers i sense fer tant de mal a les butxaques del xeic Al-Khelaifi.  Per fer aquesta proposta, però, el PSG necessita l’autorització de Neymar, que de moment es manté en silenci. Per altra banda, el FC Barcelona nega haver entrat en negociacions amb el club francès per tal d'efectuar la sortida del davanter, per la qual cosa el PSG només té com a opció, sembla ser, pagar de forma íntegra la clàusula de rescissió. 

 

 Comentaris

envia el comentari