ÚLTIMA HORA

🚨 Pedro Sánchez: «No contemplo un confinament a Espanya»

Acusen Guardiola de racista per dir que els seus fills estudien amb «gent normal»

L'actual tècnic del Manchester City ha criticat criticat un altre episodi racista viscut durant el partit contra el Chelasea, però les seves paraules se li han capgirat en contra

Guardiola, acusat de racista per unes polèmiques paraules
Guardiola, acusat de racista per unes polèmiques paraules | CatalunyaDiari.cat

Pep Guardiola torna a estar a l'ull de l'huracà, després de pronunciar unes polèmiques paraules en una roda de premsa de l'equip que entrena, el Manchester City. Després de l'episodi racista que va tenir lloc durant el partit contra el Chealsea, quan diverses persones van començar a insultar un jugador pel seu color, l'exentrenador del Barça ha criticat les vergonyoses imatges, però les seves paraules se li han capgirat en contra. 

«El racisme està molt estès»

En ser preguntat sobre els fets pels periodistes, Guardiola ha reconegut que no sap «què va passar», i ha aprofitat per assenyalar que «els mitjans tenen una gran responsabilitat amb el racisme». «Tots en tenen. Pots escriure alguna cosa i ofendre, crear un conflicte. Avui el veritable poder el tenen els mitjans de comunicació, hi ha una responsabilitat», ha continuat l'extècnic blaugrana. 

Més notícies relacionades: «Pep Guardiola: El Barça ha de jugar un paper important en el procés»

En aquest sentit, ha assegurat que «el racisme està molt estès» i que «la gent se centra en el futbol» encara que no hi hagi «només» en aquest món. «Com tractem als immigrants o als refugiats és un bon exemple. Els nostres avis van ser refugiats. Hem de lluitar cada dia contra això», ha continuat el tècnic.

L'acusen de racista per parlar de la «gent normal» que estudia amb els seus fills

Però això no ha estat tot, i és que l'exentrenador del Barça ha anat més enllà, i ha parlat des del seu punt de vista personal. «És difícil entendre aquestes coses. Hem de ser millors entre tots», ha insistit. Posteriorment, ha pronunciat unes paraules que han tingut molt ressò, i és que algunes persones han fet una interpretació allunyada de la intenció de l'entrenador.

En aquest sentit, el tècnic ha anat més enllà, i ha volgut parlar des de la seva experiència personal. «És difícil entendre aquestes coses. Hem de ser millors entre tots», ha continuat Guardiola, per afegir les paraules que han encès la polèmica: «Els meus fills van al col·legi amb gent de tot el món. Gent hindú, gent negra, gent normal». Ha estat aquest aclariment de «gent normal» el que alguns no han entès, i a la xarxa han aparegut molts comentaris que l'acusen de racista. 


Comentaris

envia el comentari