IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Acusen Piqué d'«adulterar la competició» amb la compra del FC Andorra

L'entrenador del Viladecans, Raúl Paje, ha demanat que es regulin els fitxatges de Primera Catalana, com ja passa a Segona B i a Tercera

Gerard Piqué va comprar, a finals de l'any passat el FC Andorra | GTRES

Després de setmanes de molta especulació, finalment el passat 29 de desembre es va confirmar que Gerard Piqué es convertia oficialment en el propietari del FC Andorra, un equip que ara mateix continua sent força desconegut, però amb el qual espera arribar a jugar contra els principals clubs del nostre país en algun moment. L'adquisició de l'equip, un històric del país veí, no ha estat exempt de polèmica, i sembla que el jugador blaugrana haurà de seguir aguantant crítiques durant una temporada. 

L'entrenador del Viladecans esclata: «L'Andorra adultera la competició»

Després d'adquirir el club, Piqué s'ha dedicat a remodelar-lo per tal de convertir-lo en professional, fitxant fins a deu noves persones. Una decisió durament criticada, per exemple, per l'entrenador del Viladecans, Raúl Paje, i és que serà el seu equip el que s'haurà d'enfrontar pròximament al nou Andorra a Primera Catalana. «Si hi ha algú que creu que guanyarà catorze o quinze partits a la segona volta s'equivoca», ha assenyalat Paje, assegurant que «en aquest grup tothom pot guanyar a qualsevol». 

«Em sembla que la competició s'adultera, que l'Andorra adultera la competició», ha sentenciat el tècnic, en una entrevista a 'FutbolCatalunya.com'. En aquest sentit, referint-se als nous fitxatges de Piqué, entre els quals el jugador Tito Vilanova, Paje ha assegurat que es tracta d'una «plantilla nova», i que els quedarà «un equip molt bonic».

L'entrenador del Viladecans ha esclatat contra Gerard Piqué
Raúl Paje ha assegurat que a Piqué li està quedant un equip «bonic», però que hi ha feina per fer | CatalunyaDiari.cat

 

«S'ha de regular l'assumpte dels fitxatges com ja passa a Segona B i Tercera», ha insistit. L'entrenador del Viladecans ha indicat que l'equip de Piqué ja va veure «com se les gasten en aquesta categoria quan es van enfrontar a l'EFAC», i que «encara que portin deu bons fitxatges» els falta fer feina. Tot plegat, referint-se al partit de l'Andorra de Piqué contra el Club Esportiu EFAC Almacelles, que va acabar remuntant i guanyant. 


Comentaris

envia el comentari